Dojcsák Dániel

Aranylemezre került az RC Cars

A Whiptail és a Creat's mini autóversenye gyártás alá került. A minap jelentették be, hogy a játék PC változata már aranyon van és hamarosan a boltokba kerül.

A játék E kategóriájú, tehát bárki által játszható, nem tartalmaz semmilyen durvaságot. A hónap végén megjelenő program ajánlott fogyasztói ára 8000 Ft körül lesz. A karácsonyfa alatt tökéletes ajándék lehet, persze az eredeti december 4-i megjelenés jobb lett volna az eladások szempontjából.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játékot mind a versenyrajongóknak, mind a modell-autó fanatikusoknak megfelelően készítették el. Jónéhány rádió irányítású kisautóval versenyezhetünk 10 különböző pályatípuson, amik között van strand, autópálya, katonai bázis, farm és egy bánya is.

A játékmenet nagyon egyszerű. A billentyűzet segítségével irányíthatjuk az autót, tudunk gyorsítani, lassítani és kanyarodni, illetve a másik kezünket tartalékolhatjuk a spéci funkciókra, mint turbó vagy ugrás. Habár nem túl valóságszerű, de az ugrással kisebb akadályok felett repülhetünk át.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A pályákat a versenyek során tehetjük elérhetővé a bajnokság módban, melyek egyre bonyolultabbak lesznek. Az érdekesség viszont inkább az akadályokban rejlik. Nem elég, hogy a sziklákra és dobozokra kell figyelnie a játékosnak, hanem dinamikusan mozgó tárgyak is akadályoznak majd minket. A strandos pályán napozók lábát kell kerülgetnünk, vagy az utcai pályákon vigyáznunk kell a valós forgalomra. Ezen kívűl kutyák és egyéb jószágok keseríthetik meg még a profi sofőrök életét is.

Természetesen az autók nem sérülnek, de az ütközésekkor felborulhat járgányunk vagy feldobódhat a levegőbe. A játék a fejlesztők inkább a fiatalabb korosztály részére ajánlják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Crokin #16
    Pár szar screenshotból még nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
  • seAke #14
    Ha három éves lennék még tetszene is!
  • Bandee #13
    Mondhattok bármit, pönge kis játék lesz ez ;)
  • atee #10
    Lanpartyk kiralya lehet! :D
  • atee #9
    Re-Volt "volt" a legnagyobb kedvencem!
    Remelem ebben ujra megtalalom szamitasaimat :)
  • Reggel #8
    Szerintem eddig Revolt volt a leggjobb nekem az nagyon bejött és istentelen jó játék volt!

    De bejön így elsőre!
  • CybearBoy #7
    Nekem van igaziban is ilyen... :P
  • Flashy #5
    n+1-edik modellautos jatek...
    StuntGP a legjobb ijenbol akkoris.
  • Darth Sith #4
    ez kirr. :D