Dojcsák Dániel

Sonic PC-n folytatja kalandjait

A Sega Europe bejelentette, hogy a Sonic Adventure DX rendezői változatát kiadja PC-re a következő évben.

A Sonic PC-s változatának várható megjelenési ideje 2004 első negyedéve. A játék egy továbbfejlesztett változata, a Sonic Adventures folytatása (melyet 1999-ben dobtak piacra Sega Dreamcastra) nemrégiben már megjelent GameCube-ra is.

"Nagyon izgatottak vagyunk a Sonic első 3D-s PC kalandjának fogadtatása miatt" - mondta Matthew Woodley, a Sega európai marketing igazgatója. "A Sonic mindig is egy gyors és akciódús játék volt és a Sonic Adventure DX hozza ugyanezt a formát. Grafikailag feltuningoltuk a PC verziót, a játék csodálatosan néz ki és a fejlesztőcsapat tudása és precíz részletessége igazán figyelemre méltó."

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Sonic Adventures DX a Föld bolygón játszódik és bemutatja, ahogy Sonic, a sün és öt haverja elbánik a gonosz Doktor Robotnikkal. A PC-s verzióról további információk csak később lesznek, szokás szerint a fejlesztők titkolóznak még egy kicsit és darabonként adagolják a részleteket, hogy mindig előtérben legyenek.

A Sonic egyébként az elmúlt évtizedben töretlen sikerrel "pörgött" a konzolpiacon. Ahogy a Nintendo és Super Mario neve egybeforrt, úgy lett a Sega rajongók kedvence Sonic is. A Sega konzol hanyatlása késztette a céget arra, hogy a PC-s piacok felé egyre jobban nyisson. Jónéhány játékát áthozta ide is, és most végül az exkluzív Sega szimbólumot is átülteti PC-re.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Taiki #18
    ez melyik-ről szól? XD valahol itt mondott valaki a Sonic Adventure 1 vagy 2 megjelenését pc-n... mikor lesz? XD
  • NEOreg3 #17
    gagyi, sz*r, f*s:C
  • joe1980 #16
    Nekem is tetszenek a sonic játékok.Megvan a sonic hearos és tesómmal szoktam játszani osztott képernyön.JÓ pofa.
  • mama2 #15
    Király a Sonic Adventure DX én nekem most lett meg és nagyon oda vagyok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cooooooooooooooooooooooollllll game.Sonic forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
  • Crazy Mate #14
    Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszik a Sonic,és a grafika is tök jó,most is!
    Szerintem nektek nincs meg a játék,ezért mondjátok azt!!!
    Akinek nem inge,az ne vegye magára.
  • Zolq #13
    Marha nagy barom aki a Sonic DX-et blamálja,tényleg nagyon jól néz ki magas rezolución,TFT monitoron,az irányitás is szuper faszára sikerült,pc-n néz ki a legjobban,tehát szuper game.Tehát akinek nem tetszik vagy nem ért hozzá,az ne beszéljen mellé,csak mert nincs más mondanivalója.Egyszóval a legjobb jumpnrun jatek,akinek nem tetszik az bekaphatja.
  • Mr. Perfect #11
    Mintha ez is megjelent volna!!!!
    Sonic Adventure Dx (c) SEGA 85x15 MB DEVIANCE
  • AnarchoiD #7
    en dc-n sokat nyomtam a sonicot, es nagyon faszantos(sic) uber game volt. nemtom ezt hogyan csinaljak meg pc-re ? :) (kell majd hozza valami dogos gamepad az tuti ;)
  • Flashy #6
    Rayman-t is elrontotta a 3D. azt se latod merre ugrik a figura, allandoan leesel csak mert nem latod hogy hol a szele, etc.
  • Gabest #4
    Egyet kell ércsek, 2d-s sonic überfasza volt..., hasonlóképp a super mario world snesre is.