18
  • Taiki
    ez melyik-ről szól? XD valahol itt mondott valaki a Sonic Adventure 1 vagy 2 megjelenését pc-n... mikor lesz? XD
  • NEOreg3
    gagyi, sz*r, f*s:C
  • joe1980
    Nekem is tetszenek a sonic játékok.Megvan a sonic hearos és tesómmal szoktam játszani osztott képernyön.JÓ pofa.
  • mama2
    Király a Sonic Adventure DX én nekem most lett meg és nagyon oda vagyok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cooooooooooooooooooooooollllll game.Sonic forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
  • Crazy Mate
    Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszik a Sonic,és a grafika is tök jó,most is!
    Szerintem nektek nincs meg a játék,ezért mondjátok azt!!!
    Akinek nem inge,az ne vegye magára.
  • Zolq
    Marha nagy barom aki a Sonic DX-et blamálja,tényleg nagyon jól néz ki magas rezolución,TFT monitoron,az irányitás is szuper faszára sikerült,pc-n néz ki a legjobban,tehát szuper game.Tehát akinek nem tetszik vagy nem ért hozzá,az ne beszéljen mellé,csak mert nincs más mondanivalója.Egyszóval a legjobb jumpnrun jatek,akinek nem tetszik az bekaphatja.
  • Mr. Perfect
    Mintha ez is megjelent volna!!!!
    Sonic Adventure Dx (c) SEGA 85x15 MB DEVIANCE
  • AnarchoiD
    en dc-n sokat nyomtam a sonicot, es nagyon faszantos(sic) uber game volt. nemtom ezt hogyan csinaljak meg pc-re ? :) (kell majd hozza valami dogos gamepad az tuti ;)
  • Flashy
    Rayman-t is elrontotta a 3D. azt se latod merre ugrik a figura, allandoan leesel csak mert nem latod hogy hol a szele, etc.
  • Gabest
    Egyet kell ércsek, 2d-s sonic überfasza volt..., hasonlóképp a super mario world snesre is.
  • Sub
    Mellesleg oltári nagy baromság konzolos gamét átírni PC-re!!! Ez már a "húzzunk le még egy bőrt azt majdcsak lesz vki aki megveszi mert a neve eladja" kategóriába esik! Kár érte...
  • Sub
    Én szerintem nem kéne erőltetni... A régi nagy kalasszikus Sonicoc még ma is a kedvenceim közé tartoznak! Sega Megadrive-on volt és egész nap az 1/2/3-ik részt nyüstöltük! Az akkor akkora sikert aratottt... És ezt próbálják újra meglovagolni! de azok az idők már elmúltak :( Pár éve volt már próbálkozás, asszem Sonic 3D volt a neve! Akkora bukás volt mint állat! De a régieket Segára a mai napig is néha előveszem!
  • Reggel
    "Grafikailag feltuningoltuk a PC verziót"

Na ha ezt nevezik grafikai tuninngnak akkor nem sok jövőt jósolok a játéknak.3-4 éve még ez a grafika elment, de most???Sonic kinézete egyszerűen egy förmedvény egyszinű kék textura.LOL.A grafikai részletesség messze hiányzik.Elég csak ránézni mondjuk egy gyűrűre, egy sárga karika a többiről már nem is beszélve.
    Minden leegyszerűsitett lebutitott.A talaj mondjuk itt a robotos képen.
    Ez nagy bukás lesz.Ennyi.