Dojcsák Dániel

Bearanyozódott a Gyűrűk háborúja, a Gyűrűk Ura stratégia

A Liquid fejlesztésében megjelenő valósidejű stratégiában a játékosok átélhetik a Gyűrűk Ura csatáit felülről, mint a harcok irányítója.

Hamarosan Középfölde végső harcai dúlnak világszerte a PC-ken, most hogy a Lord of the Rings: War of the Ring megjelenés előtt áll. A kiadó, Sierra, ma jelenti be, hogy a Liquid Entertainment által készített játék már a CD prés alatt van, és hamarosan elkezdik kiszállítani a boltokba, tehát az ígért november eleji megjelenés tartható.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A 3D stratégiai játékot a klasszikus Tolkien Gyűrűk Ura könyvek inspirálták. A játékosoknak lehetősége lesz megvívni a háborút számos módon. Az egyjátékos kampányban a történet J.R.R. Tolkien leírásai alapján követ majd egy lineáris vonalat. A multiplayer módban pedig a játékos választhat, hogy ellenáll az orkokkal teli hordáknak vagy csatlakozik hozzájuk, Sauron sötét úr szolgálatába állva.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A War of the Ring támogatja a hős kategóriájú egységeket, természetesen ezek is az eredeti könyv alapján, mint Gandalf, Frodo, Saruman, Legolas és Gimli. A játék egyáltalán nem követi Peter Jackson filmesített változatának a vonalát, nem szerepelteti az ottani színészeket, mint mondjuk az Electronic Arts Lord of the Rings: Return of the King című játéka teszi.
A boltokban T, azaz Teen kategóriájú lesz, szóval vérfürdőt ne várjunk, illetve az ára 50 USD, azaz mintegy 11 ezer Ft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fetyka #9
    WC3 nem volt szögletes!
    Legalább is a Geforce 3 Ti200-on élsimitás nélkül is nagyon szép volt.
    Amugy meg szerintem is a WC3-ra hasonlit jobban.
    De ez csak egy dolog, kérdés, hogy a játék lessze olyan szinvonalas mint a WC3.
    Ja a WC 3-at 3 vagy 4 évig fejlesztették!
  • Aquli #6
    a 700as duronommal es a gf2mxemmel megtanultam tisztelni a gyenge grafikat :DDD. Egyebkent kb heten belul lesz 1.8 p4+radeon 9200
  • Aquli #5
    Nem szamit annyira a grafika, legalabb gyengebb gepeken megy, egyebkent ha a ket oldal olyan jo lesz mint a w3-ba a 3 oldal, és a hangulat ott lesz, akkor en szeretni fogom.
  • 3P #4
    Hát a képek színesek, de technikailag elég gyengék...
    Remélem a hangulata jobb lesz, mint a grafikája.
  • HuAn82 #2
    A képek alapján látványban nagyon hasonlít a Warcraft 3-ra. Szerintem...