Spencer

Aranylemezen a Warcraft III: Reign of Chaos

A Blizzard Entertainment, a Vivendi Universal Publishing kiadó játékrészlegének tagja bejelentette, hogy aranylemezre került a vállalat legnagyobb számban elkelt játéksorozatának legújabb tagja, a Warcraft III: Reign of Chaos. Előrendelései elérték a világrekordnak számító 4.5 millió példányt, Európa boltjaiban július 5-én lesz kapható.

"Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük a Warcraft III: Reign of Chaos fejlesztésének végét" - mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment elnöke és társalapítója. "A játék készítésének kezdetekor valami egyedit akartunk alkotni, amivel szórakoztató játszani. Nagyon büszkék vagyunk az általunk kifejlesztett játékra, és hisszük, hogy a játékosok nagyon elégedettek lesznek amikor látják a boltokban mit készítettünk nekik."

A Warcraft III: Reign of Chaosban a játékosok újra ellátogathatnak Azeroth világába, egy generációval a második Ork-Ember háború után. A növekvő sötét erők hatására ahogy egyre előbbre haladunk a küldetések során két új fajjal, az élőhalottakkal és a sötét elfekkel bővül az ellenfelek sora. A továbbfejlesztett többjátékos mód helyi hálózaton és a legnagyobb online játékterepen, a Battle.neten is élvezhető lesz. Megjelenése várható Windows 98/ME/2000/XP és Macintosh környezetre is. A játék fejlesztésének során fontosnak tartott stratégiákról, tényezőkről korábbi nagycikkünkben részletesen is olvashattok.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaba23 #59
    DC
  • Chabee #57
    lanhoz cheat? még ha van is elveszi a játék értelmét
  • Sonka #55
    Szerintem a sztori hatalmas. Nem szólva a multipléjerről! Lanon nyomtuk nyáron. Most jó lenne neten nyomni. Kéne valami elérhetőség. (a battelnet nem megfelelő) :) Ha valaki tud valamit irjon. Kösz.
  • Omar #53
    Hi! Ha akad itt valaki, aki nem vette meg a warcraft 3-at, hanem csak úgy manifesztálódott a winyóján az install, elmondaná hogy oldotta meg a 'Please enter serial number'-kérdést?
  • Omar #50
    Udvozlet mindenkinek!
    Warcraft 3 fullversionhoz kellene cr*ck, vagy seri*l number.
    Ha valakinek van, pls email me!!Nagyon kellene!
    elore is koszonoml!
    cimem: [email protected], vagy:[email protected]
  • Laci73 #44
    Nagyon szép a grafika, a videóbetétek pedig hiperjók. A szokásos Blizzard minőség.
  • TneX #39
    Ngaoyn brutál lett a játék,az animációk szerintem verik a Dio2-ét,zene isteni,story megintcsak brutál,mindez 1 Cd-n!Gerg-hez hasonlóan én is full semlegesen ültem neki,és ugy magával ragadott a játék,hogy le se tettem jóformán addig,míg az első campaign-t végig nem nyomtam:)))Már pár órája nem tudok játszani,igy csak a 2. campaign kb 3-4. küldijénél járok,de a story isteni.Ez az a játék amit szerintem mindenkinek látnia kell.Nem vagyok 1 RTS fan,de ez...próbáljátok ki,nem fogtok csalódni.
  • CAD #38
    En annyit tennek hozza, hogy bizony az igazi elmenyt a warezzel nem lehet lerni, mert az a BNet es nem a Warforge, vagy Wargasmos szerver fosos cuccosok! (Betaval azert jo volt barnuson eljatszogatni).
  • Lighting Mantis #37
    Kérdés, hogy mennyire fog megfelelni a multis követelményeknek. Ha olyan 20 perc körül megvan egy menet akkor még van is esélye. Legalábbis a StarCraftot ez a hihetetlen pörgés tette mindmáig él stratégiává játszhatóság szempontjából. Egyetlen stratégiai játék nem volt képes olyan töretlen kultuszra szert tenni, mint az SC. Remélem wc3 átveszi tőle a staféta botot és legalább 4 évig töretlen világméretű játékőrületet okoz, mint az elődje.
  • Supergamer_real #35
    ha a vortexel nem mond neked semmit, akkor nincs mirol beszelnunk.