59
-
#59 DC -
Chabee #57 lanhoz cheat? még ha van is elveszi a játék értelmét -
#55 Szerintem a sztori hatalmas. Nem szólva a multipléjerről! Lanon nyomtuk nyáron. Most jó lenne neten nyomni. Kéne valami elérhetőség. (a battelnet nem megfelelő) :) Ha valaki tud valamit irjon. Kösz. -
Omar #53 Hi! Ha akad itt valaki, aki nem vette meg a warcraft 3-at, hanem csak úgy manifesztálódott a winyóján az install, elmondaná hogy oldotta meg a 'Please enter serial number'-kérdést?
-
Omar #50 Udvozlet mindenkinek!
Warcraft 3 fullversionhoz kellene cr*ck, vagy seri*l number.
Ha valakinek van, pls email me!!Nagyon kellene!
elore is koszonoml!
cimem: [email protected], vagy:[email protected] -
#44 Nagyon szép a grafika, a videóbetétek pedig hiperjók. A szokásos Blizzard minőség. -
TneX #39 Ngaoyn brutál lett a játék,az animációk szerintem verik a Dio2-ét,zene isteni,story megintcsak brutál,mindez 1 Cd-n!Gerg-hez hasonlóan én is full semlegesen ültem neki,és ugy magával ragadott a játék,hogy le se tettem jóformán addig,míg az első campaign-t végig nem nyomtam:)))Már pár órája nem tudok játszani,igy csak a 2. campaign kb 3-4. küldijénél járok,de a story isteni.Ez az a játék amit szerintem mindenkinek látnia kell.Nem vagyok 1 RTS fan,de ez...próbáljátok ki,nem fogtok csalódni. -
#38 En annyit tennek hozza, hogy bizony az igazi elmenyt a warezzel nem lehet lerni, mert az a BNet es nem a Warforge, vagy Wargasmos szerver fosos cuccosok! (Betaval azert jo volt barnuson eljatszogatni). -
Lighting Mantis #37 Kérdés, hogy mennyire fog megfelelni a multis követelményeknek. Ha olyan 20 perc körül megvan egy menet akkor még van is esélye. Legalábbis a StarCraftot ez a hihetetlen pörgés tette mindmáig él stratégiává játszhatóság szempontjából. Egyetlen stratégiai játék nem volt képes olyan töretlen kultuszra szert tenni, mint az SC. Remélem wc3 átveszi tőle a staféta botot és legalább 4 évig töretlen világméretű játékőrületet okoz, mint az elődje. -
Supergamer_real #35 ha a vortexel nem mond neked semmit, akkor nincs mirol beszelnunk. -
#33 zsuki : szamolok ... nekem akkor mar 15oraja megvolt ;) -
#27 Remek a jatek:)) rohadt jo es hogy osze tudtak preselni egy CD-re!! AJJ!!
102% adok neki:)) -
Supergamer_real #25 Hat ha a matav akcio megszunik akkor sokba.Amugy fogod es letoltod... mar fenn van egy ideje. -
Supergamer_real #22 A Total Anihilation nem az a fajta 3d eljaras mint ahogy a Starcraft sem mint a Warcraft ... kar a kettot keverni... bar abban igazad van, hogy attol meg a WC3at is lehett volna abban irni, ugyanis a szogletes feju sarkanyok elegge kiabranditoak. -
sztavrosz #19 Honnan lehet letölteni? :-)
-
Devla #17 Igen, tipikus pelda arra, mikor a név adja el a jatekot :D -
#16 Hello Supergamer!
Remélem Neked lesz igazad, és nem járunk úgy mint a Diablo II körüli nagy szivatással. (volt aki még '98 tavaszán előfizette) -
#15 Hat en man megint kiveszek szabit 5 odikere:)) -
Supergamer_real #14 Erdekes, valahol azt ovastam, hogy szeptembertol lehet jelenkezni a World of WC beatra. -
Zedas #13 Sok okostojás :)
Én már alig várom.
Sokat elmond a progiról hogy már 4.5 millióan rendelték meg ELŐRE. :D
Ez az egyetlen gém ami miatt abba fogom hagyni az SC-t. -
vrob98 #12 Eleg sokat jatszottam mar a betaval es szerintem ez az a jatek amire erdemes atterni AoKrol vagy Starcraftrol.
...Ilyen Warlords B-t felhozni ilyen kaliberu jatekokhoz .... uristen ... -
#11 A World of Warcraft még készül. Ismerve a Blizzard késéseit, még évekig is várhatsz rá... na de a Diablo II-re is vártunk egy-két-sok évet... -
#9 Blizzard arról hires hogy klasszikus játkékokat tud csinálni, ld. StarCraft ami még ma is megállja a helyét Battle.Net-en, na de ezután már másképp lesz:-) -
Devla #7 Sajnos egyre erosebb bennem az az erzes, hogy istentelenul elszurtak ezt a jatekot. Betaval jatszottam es az egesz hatalmas csalodas volt. Tudom, hogy az meg nem a vegleges volt, de nem olyan dolgokkal volt bajom hogy nincs kiegyensulyozva vagy ilyesmi, hanem gyakorlatilag mindennel. Az csak ratesz egy lapattal, hogy eloben meg randabb mint a kepeken :) Mielott meg elkezdtek leugatni imadtam warcraft2t es meg ma is rendszeresen starcraftozok. -
Tompi #6 Valamennyire egyeterek... Tulragosan eroltetik a 3D-t. De van annak elonye is. Ha jol van megcsinalva(ez a legfontosabb!) akkor az iranyitassal nem lehet gond!(sajnos erre tobb a rossz, mint a jo pelda) Optimails esetben jatszhato a jatek, ugy, hogy 1-szer sem kell nezetet allitani. De megteheted! Es ez a poen! Ha akarod egy harcos szemszogebol nezed a dolgokat, vagy madartavlatbol.
Mostanaban a BattleIsle4-el jatszottam. Tudom regi jatek(de meg mindig szep), de az iranyitas konnyu volt, es rengeteg idot toltottem el azzal, hogy leereszkedtem az egysegek nezetere. (tuti volt az ellenfel szemvel nezni ahogy szetlovom ;))
Bar szerintem mindannyian egyetertunk, hogy egy strategiaban a jatekelmeny e legfontosabb, es a grafika csak a hab a sutin. Mindaddig, amig a 3d-s grafika/iranyitas nem ...sza el a jatekelmenyt(Myth3.). -
Supergamer_real #5 Nekem a beta mindenestre bejott (es meg mindig bejon).A zenet nagy eltalatak.Rengeteget dob a hangulaton.A 3D-t meg lehet szokni, de ... valoban nem ez tesz igazi strategiava egy jatekot.Van egy ket mar megjelent (es biztos sok meg meg nem jelent) 3D strategia ahol inkabb a jatekelmeny fokozasara kelltt volna kolteni azt a penzt amit a 3Dre koltottek. -
#4 Végre nem vagyok egyedül ezzel.Ki nem állhatom a 3d stratégiát,de erőltetik!Mennyivel jobban mutat az AOK vagy a Starcraft!Ettől eltekintve ez lesz a kedvencem biztos,de csinálhattal volna inkább egy olyan jellegű grafikát,mint a Commandos vagy a Diablo1!Mielőtt valaki mondaná,hogy nem láttam mozgás közben,annak szólok,hogy több 100 órát játszottam a beta verzióval.De pl.az ork grunt a Warcraft2-ben 100x jobban nézett ki 2d-ben!A knight-ról már nem is beszélek! -
Tompi #1 "Előrendelései elérték a világrekordnak számító 4.5 millió példányt"
Remelem lessz is akkora durranas a jatek!
Habar a Blizzard nev sejtet valamit!