Lionel

Fejlesztés alatt a Tropico 2

A Gathering of Developers és a Frog City bejelentették, hogy közösen fejlesztik ki a Tropico 2: Pirate Cove című játékot, a sikeres diktátor-szimuláció folytatását, amely várhatóan ősszel jelenik meg.

Mint a kalózok királya, számos feladat vár ránk. Az egyik például, hogy a legrettenetesebb tengeri rablóként összefogjuk a kalózokat, és jól menő "vállalkozássá" fejlesszük a fosztogatást. Jó vezetőként törődnünk kell embereinkkel, gondoskodjunk tehát a megfelelő harci kiképzésről, és persze a fegyvereket is meg kell vásárolnunk. Fontos a megfelelő fellépés is, hiszen a félszemű, falábú kalózok, akiknek a vállán papagáj csücsül, sokkal félelmetesebbek.


A Tropico 2 sokban különbözik elődjétől. Az egyik legjelentősebb különbség, hogy a játék által használt gazdasági modell az előzőnek a fordítottja. Amíg a Tropico-ban a termékek előállítása volt a cél, most össze kell lopkodnunk őket. Munkásokat sem kell toboroznunk, mivel a foglyaink nagyszerűen alkalmasak az építési feladatok ellátására.

Érdekessé teszi a játékot, hogy híres tengeri fosztogatók nevei is felbukkannak a programban, a kampányok pedig 100 évnyi kalóztörténelmet fednek le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CybearBoy #11
    így má mingyá' jó lesz:

    tp
    top
    tp
  • CybearBoy #10
    Hogy, mit vág le? :)

    tp
    pop
    tp
  • b #9
    na bazzmeg, szépen levágja a vájtszpészeket.
  • b #8
    pontosabban:

    p
    top
    p

    :)
  • b #7
    most olvastam egy csikket, hogy a poptop-ot alapító arc benne van a 30, a játékfejlesztő iparra legnagyobb befolyással bíró pali között. talán nem véletlenül.
  • Laci73 #6
    Igen. Valószínűleg túl sokat játszottak a Seadogs-el és megvásárolták a Tropico márkanevet. Meglátjuk.
  • echo-F #5
    Szerintem ez már nem is Tropico, mert nem a PopTop fejleszti és ráadásul a Tropico alapötletétől is teljesen eltér.
  • Laci73 #4
    Reméljük Ganxsta Zolee csinál majd egy rendes szinkront is, mert a jelenlegin az unalomtól majdnem elalszik (hiába, nem Zolee világa)
  • Laci73 #1
    "...vállalkozássá fejlesszük a fosztogatást..." Ez valóban emberi.