Mortimer

Spring Break partyszimulátor

A Spring Break partyszimulátorral mindenki felépítheti és menedzselheti saját tengerpartját, koncertekkel, hotelekkel, éttermekkel, bárokkal és számos programmal.

Bár műfaját tekintve nem számít forradalmi újításnak, hiszen a PopTop Software idén megjelent nagy sikerű Tropico című játéka már felvonultatta szinte mindazt amit a Spring Break-ben látni fogunk. De ahogy a mondás tartja, ami először siker volt az valószínűleg siker lesz másodjára is. Nos a Spring Break fejlesztői ehhez nem is fűznek kétséget és ha a játék többi része is olyan igényesen lesz kidolgozva, mint amilyen a képeken látható grafika, akkor ennek esélye csak fokozódik.

A szinte kísértetiesen Tropico-ra emlékeztető valósidejű gazdasági stratégiai játékot a Deep Red fejleszti, előző programjuk az Inforgrames kiadásában készült Monopoly Tycoon, ami szeptemberben jelent meg a boltok polcain. A játékban számos pálya van különböző szigetekkel, más ügyfélkörrel, kockázatokkal és attrakciókkal. Mindegyik szigeten másra kell koncentrálni, a vizí eseményektől kezdve a legjobb éjszakai bár megépítéséig. Megjelenése az Eidos kiadásában 2002 nyarán várható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!