Dojcsák Dániel

Az Eidos bejelentette a ShellShock: Nam '67-et

Az Eidos bejelentette hogy 2004 tavaszán kiadja a Guerilla csapat soron következő vietnámi háborús témájú akció játékát.

Az Eidos tájékoztatása szerint a ShellShock: Nam '67 PC-re, PS2-re és Xboxra jelenik majd meg és körülbelül júniusban kerül a polcokra. A téma a vietnámi háború, s ezen belül a fejlesztők egy újonc katona háborús tapasztalataira fókuszálnak, illetve megjelenítik a civil faluk napalmbombázásának szörnyűségét és a vietkong csapdái által okozott félelmet és feszültséget is.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

"A ShellShock: Nam '67 annyira valósághű amennyire csak lehetséges. Eredeti képet próbáltunk festeni a vietnámi háború élményeiről" - mondta Hermen Hulst, a Guerilla vezető igazgatója. "A lehető legpontosabb modellt akartuk elkészíteni a játékosok számára. Tanulmányoztuk az összes érintett témát, nem visszariadva a háború sötétebb askpektusaitól sem."

Ahogy a játékosok előrehaladnak a cselekményben, tapasztalatot is szereznek és időről-időre elő is léptethetik a sima tengerészgyalogostól kezdve egészen a speciális erőkig. A küldetések mindenféle akciót magukban foglalnak a nagyívű csatatéri jelenetektől a vietnámi rejtőzködő harcosok felkutatásán át a fix célpontok fejvadászatáig. A helyszínek is egzotikusnak mondhatóak, hiszen a mocsárvidékek, a sűrű dzsungel, a vietnámi faluk és klausztrofóbiát okozó alagútrendszerek adják majd meg az alaphangulatot.

A fejlesztők ígérete szerint a játék ötvözi a profi technikai és grafikai megvalósítást a hiteles és egyedi játékélménnyel. A megjelent képek alapján folyamatosan sokkoló látványvilágra félelemre és sötétségre kell számítani.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Picador #15
    Ne legyel ennyire egyoldalu. Az eszak-vietnami hadsereg tobb verengzest hajtott vegre a vietnamiak (sajatjaik) ellen, mint az amerikai hadsereg...
    Ne istenitsuk a vietnamiakat sem...
  • 3P #13
    Szerintem eszméletlenül egysikuak a kiadok, vagy a fejlesztők. Most orbol-szajbol csak vietnami jatekok jonnek. Elotte evekig csend. Ha valaki kitalal valamit, azonnal jonnek a hasonszoru jatekok. Igy volt ez pl. a 2. vilaghaborus RTS-ekkel is, de sok-sok mas pelda van...
  • Csatti #11
    jaja végülis ezek voltak egy vietnámban harcoló katona "élményei", hogy a cikket idézzem
  • AnarchoiD #10
    remeljuk lessz a jatekban narkocsempeszes ,valamint a megolt vietkongok fuleit gyujtogethetjuk nyaklancra.. es lessz stressz faktor amit narkoval csillapithatsz de ha tul sagosan megno, ongyilkos leszel ;) ha mar realitasrol van szav
  • [NST]Cifu #8
    Nem olyan eszméletlen, hogy hanyatt essünk tőle...
  • SuD #7
    Ez most kamu grafika, vagy kezdhetem turbózni a gépem....
  • balcooo #6
    Paja! Ugyan a vietcongis végülis amerikai defeattal végzödött játéksztori szempontjabol, de azér ott a hent messze lekörözte a parát....ahogy elnézem ebben gameban nem lesz az utobbibol sem hiány..Apocalypse NOOOOWW!!!
  • Darth Sith #5
    sztem ez egy nagyon hangulatos játék lesz. kiváncsian várom a fejleményeket.
  • [NST]Cifu #4
    Nézd meg a trailer-ét a játéknak, és akkor rájössz, hogy messze nem a hős és makulátlan amerikai szerepében fogunk tetszelegni.

    A War you cannot win, Forget Medals, Forget Honor - Just Survive

    Ezek a trailerben szereplő szövegek. Mondjuk tény, hogy ez is az amerikaiak szemszögéből mutatja be a háborút, de messze nem olyan stilusban, mint a Vietcong és társai...
  • HUaRC #3
    Erdekes,hogy egyik kepen se latunk agyonlott vietnami civileket...ennyit errol