Marcell

Diablo 2 kiegészítő? Később meg jön a Diablo 3?

Készül az újabb Diablo? Igen, valószínüleg lesz egy expansion pack a második részhez.
Bár eddig még nem jelentették be hivatalosan, a hír a lengyel disztribútortól szivárgott ki, amit a német GameStar következő számában is olvashatunk. Sajnos azt még nem tudni, hogy a német játéklapnak vajon hivatalosan is megerősíteték-e a hírt a készítők, így még nem vehetjük biztosra a megjelenést.
Ha minden igaz, új helyszíneket, karaktereket [Druid (férfi) ; Assassin (nő)], eszközöket és képességeket is tartalmaz majd a kiegészítő.

Sasszemű rajongók még a Diablo 3 megjelenését is biztosra veszik, ugyanis a Diablo 2 kézikönyvének 77. oldalán állítólag már látható egy kép, amin (lehet, hogy a) Diablo 3 felirat olvasható...

Állítólag módosítás nélküli a kép

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kongy #20
    Nem vok 1 nagy Diablo rajongó de érdekelne a 3...viszont azt nem értem minek Diablo 2 kiegészítő,mert sztem ez tök fölös,már bocs hogy beleszólok...
  • talpas #19
    Sziasztok!
    Feltettem a Diablo 2 őt... rá az 1.10 es Patch-et... meg krekkeltem az 1.10 es crack -el mert nem indúlt el... De meg akarom magyarítani le is töltöttem hozá be is másoltam... elindítom az eleje magyar mikor nyomok 1 entert kifagyok... :S De fúrcsáltam is mert az alap "Patch_D2.mpq" 7808 KB! A Magyaritás nekem meg 3472 KB... :S Sztem ez a baj :S :( valaki tud nekem segíteni??
  • vice35 #18
    vagy hogy kell beálitani?
  • vice35 #17
    szasztok hogyan kell onlinen játszani?
  • Pere_ #14
    Hát nem tudom. Lehet jó az amazon is, de elég koorlátozott szegény. Nekem a Nekró jött be nagyon. Ja, még annyi, hogy az assasint szerintem nem kicsit fogják elb***ni. Lásd.: a D1-ben a bárdot! Na csá!