Gyurkity Péter

Xbox-támogatással jön a Logitech kézikonzolja

A cég most megjelenő új megoldásán alapértelmezetten megtalálható lesz a felhő-platform.

A Microsoft saját, játékosok által használt platformja kapcsán nem is olyan rég írtunk arról, hogy az a konzolokon túl terjeszkedne, a jelek szerint pedig valóban igyekeznek minél nagyobb tábort elérni. Most a Logitech által piacra dobandó készülék részeként válik elérhetővé az Xbox Cloud Gaming, mégpedig számos eltérő alkotással.

A fontos, sokak által jól ismert partner október közepén tervezi piacra dobni a G CLOUD Gaming Handheld névre keresztelt kézikonzolt, amely a korábbi kiszivárogtatásoknak megfelelően a felhő-platform megfelelő kezelésével jelenik meg. A készülék természetesen a redmondi cég kínálatában is megtalálható, a napokban viszont az Xbox hivatalos oldalán tették egyértelművé, hogy ez pontosan mit is takar. A 7 hüvelykes kijelzővel, 16:9-es képaránnyal, a Snapdragon 720G chippel, valamint kisebb akkumulátorral és WiFi-támogatással érkező konzol eszerint már az induló képernyőn feltünteti az Xbox Gaming ikonját, így mindenki számára könnyű lesz a szolgáltatás elérése.

Kiemelt részletként említik meg az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés alkalmazását, amelyen keresztül olyan játékok válnak elérhetővé, mint a Grounded és a Sea of Thieves. Ezek mellett az Xbox Game Studios és a Bethesda jóvoltából befutó vadonatúj fejlesztéseket, valamint a további partnerek által összedobott alkotásokat vehetünk meg közelebbről szemügyre, ez utóbbiak között pedig a The Gunk, a PowerWash Simulator, a Tunic, illetve a Fortnite bukkan rögtön fel – ez utóbbi futtatása ráadásul nem igényel majd Game Pass-előfizetést.

A Logitech G CLOUD 350 dolláros áron jelenik meg, a tengerentúlon október 17-én – ebből az árból azonban most 50 dollárt elengednek, legalábbis a Microsoft oldalán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    Komolytalanságok helyett lehetne innét átvenni cikkeket pl.

    http://image-sensors-world.blogspot.com