Gyurkity Péter

Hűségprogramot indít a Sony

A PlayStation Stars a Microsoft Rewards példáját követi, kifejezetten a játékosok számára.

A Sony kapcsán nem is olyan régen számoltunk be a játékokon belüli reklámok esetleges megjelenéséről, eközben azonban a PlayStation-részleg újabb és újabb fejleményekről ad hírt. Most a saját hűségprogram várható elindulásáról olvashatunk, amely a cég első ilyen ajánlataként jelenne meg.

A hivatalos blogban közzétett bejegyzésben arról tájékoztatnak minket, hogy hamarosan elindul a PlayStation Stars névre keresztelt hűségprogram, amely a játékosok számára tenné lehetővé a hűségpontok gyűjtését, amelyekkel ezt követően kreditünket növelhetnénk, illetve közvetlenül beválthatnánk azokat valamilyen, a PlayStation Store kínálatában elérhető tartalomra. Arról egyelőre még nem beszélnek, hogy a regisztrált tagoknak pontosan mit kellene majd tenniük a pontok begyűjtéséhez, ám ez nyilván nem lesz túl bonyolult, hiszen számos meglévő példa alapján következtethetünk ezen részletekre, maga a kezdeményezés pedig mintha valóban a Microsoft Rewards alapötletét követné.

Jó eséllyel a havi rendszerességgel bejelentkező, valamint valamilyen játékot elindító felhasználók kapják majd meg az első pontokat, de könnyen lehet, hogy az adott időzóna elsőként belépő játékosa, valamint a bizonyos konkrét feladatokat végrehajtó társaik is részesülnek majd ebben. Felmerül itt az egyes címek és eredmények elérése, bajnokságok megnyerése, valamint számos egyéb kihívás. Ezt követően a begyűjtött pontokat a PlayStation Wallet oldalán tekinthetnénk meg, illetve válthatnánk át valamilyen tartalomra. A PS+ előfizető tagjai minden vásárlásnál további pontokat kapnának, ők nyilván több kedvezményben részesülnek majd.

A Sony egyelőre nem árulta el, hogy mikor indul el a program, erre viszont rövid időn belül sort keríthetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!