Ötvös Tibor

Érdekes játékokat mutattak be a Nacon Connecten

RoboCop: Rogue City, Steel Rising, Crown Wars, The Lord of the Rings: Gollum - csak pár cím, ami bemutatkozott a Nacon Connecten.

A nyáron viszonylag sok játékos témájú rendezvényt tartottak meg és tartanak még a hátralévő hetekben is, melyek nem mindegyikét érdemes azonban nyomon követni. Legutóbb a Microsoft okozott sajnos kisebb csalódást, de a Sony State of Play eseményei sem hozták tűzbe a rajongókat. Meglepő módon a héten tartott Nacon Connect viszont egészen érdekes lett.

Sokaknak talán nem mond sokat a Nacon neve, de a korábbi elnevezés, a BigBen Interactive talán már ismerősen csenghet. Mindenesetre a saját kis eseményükön több érdekes játékot is bemutattak, melyek közül most mi is szemezgetünk néhányat.

RoboCop: Rogue City
A RoboCop: Rogue City létezéséről már tudunk egy ideje, de most végre a játékmenetbe is bepillanthattunk. A Terminator: Resistance fejlesztőitől természetesen nem kell csodát várni, de a program nagyon jól néz ki. Kimondottan brutális lesz, így hű az eredeti, 1987-es filmhez is. További jó hír, hogy hősünk hangját és fizimiskáját az a Peter Weir adja, akit a filmekben is láthattunk. A megjelenés jövő júniusban esedékes.


SteelRising
A GreedFall alkotóinak új akció-RPG-je már évek óta készül és mi is többször foglalkoztunk vele, de most is érdemes vetni rá egy pillantást. A szeptemberben érkező játék újabb gameplay trailert kapott, melyből már mindenki eldöntheti, mennyire érdekli a francia forradalom alternatív változata, robotokkal


Ad Infinitum
Mindenképpen érdekes kis játék lesz az Ad Infinitum, mely egy, az első világháború német veteránjának látomásait bemutató túlélőhorror lesz. Nagyon érdekesnek és izgalmasnak tűnik az állandóan váltakozó helyszínekkel és a ténnyel, hogy maga hősünk sem tudja, éppen otthon van vagy a harcmezőn. Persze szörnyeket is kapunk, de így is érdekesnek tűnik. Megjelenés: 2023. április 20.


Chef Life: A Restaurant Simulator
Aki a kicsit nyugodtabb játékokra vágyik annak remek választás lehet a Chef Life: A Restaurant Simulator. A játékban egy éttermet kell menedzselnünk, ugyanakkor az ételek elkészítése is a mi feladatunk lesz. A megjelenés 2023. február 2-án lesz esedékes.


The Lord of the Rings: Gollum
Feltehetően senkinek nem kell bemutatni a Gyűrűk ura franchise legújabb játékát, mely Gollam kalandjára épül. A játék most kapott egy újabb gameplay trailert, melyben láthatjuk hősünket is mozgásban. A grafika továbbra sem tűnik kiemelkedőnek, de a játékmenet kárpótolhat mindezért. Szeptember 1-én már ki is próbálhatjuk a játékot.


Gangs of Sherwood
Meglepő módon a Hood: Outlaws and Legends bukása után egy újabb Robin Hood-tematikájú játékkal is elüthetjük majd az időt 2023-ban. A Gangs of Sherwood egy hagyományos kooperatív akciójáték lesz, melyben Robin, Tuck barát, Marian és Little John négyesét irányítva akciózhatunk.


ParadiZe Project
Nem unod még a nyílt világú zombis túlélő játékokat? A State of Decay 3-ig el akarod ütni az időt? Akkor a ParadiZe Project a te játékod lesz. A program egy nyílt világú, felülnézetes akciójáték lesz, benne minden építkezési és crafting lehetőséggel. A megjelenés jövőre várható.


Clash: Artifacts of Chaos
Egészen látványos grafikát kapott a Clash: Artifacts of Chaos, mely egy Dark Souls-klón lesz. A játékban egy Boy nevű karaktert kell megvédenünk Zenozoik elég veszélyes világában. A jövő februárban érkező program mindenképpen az este egyik legígéretesebb projektje volt.


War Hospital
A menedzselős játékok szerelmeseinek újabb gyöngyszem lehet a War Hospital, melyben egy, az első világháború idején üzemelő kórházat kell vezetnünk. Orvosként ráadásul komoly morális döntéseket is meg kell hoznunk, melyek többsége szó szerint élet-halál kérdése. A játék 2023 elején jelenik meg.


WRC: Genrations
A Word Rally Championship-sorozat is újabb bejegyzést kap a Generations képében. Az előzetesből túl sok mindent nem tudhattunk meg a friss részről, de feltehetően nem is nagyon kell. A játék hozza a megszokott szintet, azaz grafikailag nem lesz túl nagy gond. A vezetés pedig árkádos élményt nyújt, de megjelenési dátumot még nem kapott a cím.


Test Drive Unlimited: Solar Crown
A Test Drive Unlimited-sorozata újabb részt kap, de ezt már eddig is tudtuk. A Solar Crown eddig CGI-jeleneteket kapott és sajnos ez a tendencia most sem változott. A mostani videóban sem mutatnak semmit magából a játékból. A program jövőre jön, így van idő még a marketingre.


Terminator: Survival Project
Az este legnagyobb meglepetése az új Terminator játék bejelentése volt. Azt még hozzá kell tenni, hogy a Survival Project csak munkacím, így ez még változni fog. A program egy State of Decay-klón lesz, de zombik helyett itt a gépek jelentik majd a veszélyt. Az Ítélet napja utáni világban mindent meg kell tennünk a túlélésért és persze a SkyNet legyőzéséért. A megjelenés dátuma még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!