Ötvös Tibor

Ilyen lesz játék közben a S.T.A.L.K.E.R. 2

Életjelet adott magáról a S.T.A.L.K.E.R. folytatása.

A nyár legnagyobb meglepetését okozta a Microsoft, mikor az Xbox Games Showcase berkeiben bemutatkozott a S.T.A.L.K.E.R. 2. A játék első körben csak Xbox Series X-en lesz elérhető és a leleplezés óta nagy a csend körülötte. Most azonban érkezett egy rövid jelenet, mely a játékmenetet mutatja be. Várjuk a teljes változatot.

A GSC Gameworld játékában a sztorit még nem ismerjük, de az biztos, hogy ismét a Zónában járhatunk majd, mint az egyik S.T.A.L.K.E.R. Az újdonság azonban, hogy a teljes terület abszolút szabadon bejárható lesz, már a kezdetektől. Frakciók ismét lesznek, ahogy mindenféle szörnyek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • macskássy #5
  A Stalker kicsit jobb mint a Metro, nem az a csőjáték.
  Az első részhez is annyi mod jött ki , először azokat kéne végigvinni.
 • wraithLord #4
  Reméljük, még ebben az életben ki is jön.

  Ha fele ilyen jól fog kinézni, mint ez az in-engine videó, már az is jó. :D
 • Lapajka #3
  A METRO sorozattal már lerágták ezt a orosz atomkatasztrófás kőkemény makacs renegát katonás kalandor fílinget... a STALKER a maga idejében ütött, de már azóta eltelt vagy 12 év... azóta a Metro vette át ezt a vonalat és már el is lett csépelve, már a legutóbbi Metro is önismétlő sablonos és fárasztó... De azért reméljük hátha villant valami egyedit és ötletest még esetleg az új STALKER... a grafika minőségével már nem lehet elkábítani senki... sőt ha a vasat szétgyalázza, az inkább már hátránynak számít...
 • Kissssss0 #2
  ez csak egy előre megrendezett teaser videó, majd amikor igazi gameplay videók kezdenek kijönni akkor kezdjünk felülni a hype vonatra(vagy leszállni).
 • VolJin #1
  Semmit nem látni...