Ötvös Tibor

PS5-re jön a Terminator: Resistance Enhanced

Hát ha hiányzott az életünkből egy remester, akkor az nem a Terminator: Resistance volt.

Finoman fogalmazva sem aratott kirobbanó sikert a Reef Entertainment Terminator játéka, a Resistance, mely most kap egy újabb esélyt. A csapat ugyanis bejelentette a Terminator: Resistance Enhanced kiadást, mely feljavított grafikát és játékmentet kínál. Persze kérdés, hogy ez mennyire lesz érdekes az új generáción több tízezer forintért.

A Terminator: Resistance a James Cameron által készített két részt veszi alapul. 31 évvel az ítélet Napja után járunk, Los Angeles porig rombolt városában. Egy bizonyos Jacob Rivers, az Ellenállás egyik átlagos tagja valamiért a Skynet érdeklődésének középpontjába kerül és ezért elég komoly sereget küld rá. Célunk természetesen a túlélés és a Skynet vonalainak felszámolása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Hát ez a hír egy kicsit mellément, ugyanis a Terminator: Resistance egy nagyon is jó játék. A grafika persze nem üti meg a 2019-ben elvárt színvonalat, de tudjuk be ezt annak pl. hogy a költségvetés nagy része elment a Terminator jogokra. :D

    Azzal nem mondanék túl nagyot, ha azt mondanám, hogy a valaha volt legjobb Terminator játék, viszont nagyon is méltó folytatása a T1-T2-nek is. Látszik, hogy akik csinálták, szeretik a Terminatort, és mindent beleadtak, hogy történetileg és hangulatilag ízig-vérig Terminator legyen a játék. És ez a messzemenőkig sikerült is.

    Persze voltak hibái is, de a kinézet, amit a legtöbben felróttak, talán a legkevesebb. Mondjuk az engine feltupírozása sok problémát megoldhat, remélem, megjelenik ez az Enhanced Edition majd PC-re is később. De ha nem, az se gond, így is jó.