Ötvös Tibor

Kicsapta a biztosítékot a Tormentor

Kínzó-szimulátort készítenek az Agony fejlesztői.

A Madmind Studios nem akar elszakadni a horror műfajától, hiszen az Agony után frissen bejelentett új játékuk, a Tormentor is egy igazán "kínzó" alkotás lesz. És itt ezt most szó szerint kell érteni, hiszen a játékban a legkülönbözőbb megoldásokkal és eszközökkel kell fájdalmat okoznunk áldozatainknak.

Ez pedig ki is csapta jó pár felületen a biztosítékot és az erre hivatott szervek és politikusok már bizonyára fenik is a fogukat rá. A játék maga amúgy túl sok extrát nem tartalmaz, így elsőre azt lehet mondani, hogy a balhé okán emlékszünk majd a programra. A megjelenés jövőre esedékes, PC-re és konzolokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • BrockSamson #5
  Nem a durvasaga zavar, hanem, hogy leiras alapjan hianyzik belole a drama, a cselekmeny. Nem derul ki semmi, nem oldodik meg semmi... csak dara.
 • wraithLord #4
  Lehet, hogy ebben is lesz valami közel tökéletesre csiszolt játékelem, ki tudja. :D Inkább a Thief akkor már. (Mármint a '98-ban kezdődött sorozat.)
 • bunny #2
  Nálam ez már az a szint, hogy szerintem az se normális aki csak virtuálisan is de élvezi ezt. Az beteg, jobb esetben visszatartja némi civilizációs máz, rossz esetben meg állatokat kínoz - és örüljönk, hogy nem embert.
 • wraithLord #1
  Ezzel már tényleg csak az játszik, aki nem komplett. Mert pl. ott van a Carmageddon vagy a Postal, ami poénkodással egybekötve mutatja be az értelmetlen mészárlást. Ráadásul ott többé-kevésbé opcionális. Ez inkább ilyen Manhunt szerűség. De legalább emberünk kiélheti az ilyesfajta vágyait virtuálisan. Kivéve, ha full pszichopata, mert akkor nem elég élethű...