ZAX

Diablo II kiegészítő részletek és képek

A Blizzard Entertainment végre elkeresztelte a gonoszt: Lord of Destruction, ez lesz tehát a kiegésztő címe. A több mint 2,75 millió példányban elkelt játék küldetéslemeze 2001 első felében fog megjelenni.

Az új karakterosztályok és egy új fejezet mellett 6 küldetést, új szörnyeket – köztük a küldetések végén lévő főellenfelekkel, illetve új átlag feletti példányokkal -, új kombinációkat a Horadric Cube-hoz, és a stash méretének a megduplázódását ígérik a Lord of Destrution-ben. Továbbá több ezer új mágikus, és majdnem 250 új különleges tárgyat találhatunk majd, néhányuk karakterosztályfüggő, és lesznek elit eszközök is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kiegészítőben a játékosok tovább követhetik az utolsó nagyhatalmú főgonoszt: Baal-t, aki a Barbár Fennsík felé vette az útját. A hatalmas szörnysereg kíséretében északra tartó Baal természetesen nem véletlenül választotta ezt az irányt, célja ugyanis nem más, mint a világot a Pokoltól megvédő, itt található világkő megsemmisítése. Természetesen ezt nem hagyhatjuk annyiban, a gonosz terv megakadályozása köré épülnek majd az új küldetések.

Klikk ide! Klikk ide!

És most nézzük meg kicsit részletesebben az új karakterek egyikét: a druidát! A Scosglen északi erdeiben élő druidák a keleti varázslóiskoláktól teljesen függetlenül fejlesztették ki korokon át a saját mágiájukat. Ők egyfajta harcos-királyként szolgálták a népüket, általában azonban tőlük külön, zömök kőtornyaikban laktak. A természet uraiként képesek irányítani az élőlényeket, és a természet erőit. A druidák talán legfontosabb képessége, hogy hatalmukban áll állati formát felvenni. Ezen tulajdonságuk miatt viszont a törzseik tagjai egyre bizalmatlanabbakká váltak, mivel tudták, királyaik bármikor figyelhetik őket. A bizalmatlanság, és a fenevad alakjából visszaváltozó druidák látványa sok helyen felkeléseket, lázadásokat okozott.

A druidák az Elementális és az Elsődleges mágiaformát is ismerik. Az előbbi a föld, a tűz és a szelek felett ad nekik hatalmat, míg az utóbbi a természettel áll szoros kapcsolatban. A druidák az állatok és a növények urai, sólymokat, farkasokat, gyökereket, indákat, sőt, akár a természet lelkét is megidézhetik, hogy aztán azok teljesítsék a parancsaikat. Ezen kívül ők is át tudnak változni olyan veszedelmes állatokká, mint például a medve vagy a farkas, és ebben a formájukban új képességek is elérhetővé válnak számukra.

A Diablo II: Lord of Destruction 2001 első felében várható. A kiegészítő futtatásához szükségünk lesz az eredeti Diablo II-re is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ixyon #10
    az élhalott a legjobb, és szerintem nem olyan szar:) a gfx lehetne 3D, meg minden, node nincs minden gépben 1 GF256+ !
    a munkahelyen/suliban hálzknak tuti nincs 3d gyorsítójuk, de 1 erős procival(még az sem kell, mert 466os celeronon dönget) fzt, rendesen! ez eléggé megnöveli azoknak a körét, aki játszhat!
    A hősökben pedig csak az tetszik, hogy váltogatja a textúrákat... a mozgás, és az a 8irány kép igen szar let:(