Mortimer

ECTS: Diablo II Expansion Pack: The Lord of Destruction

A játékkiállításon a Blizzard ismertette a Diablo II kiegészítését, bemutatták az újdonságokat.

A Blizzard Entertainment hagyományosan mindig új játékokat mutat be az ECTS-en és idén először most is itt mutatták be a nagy sikerrel fogyó akció/szerepjátékuk kiegészítését. A magyarul "Rombolás ura"-nak fordítható című kiegészítő közvetlen folytatása a Diablo II-nek, az 5. Act-nak tekinthető. A két további karakterosztály mellett 10 teljesen új szörnytípus, száznyi új tárgy és még számos újítást tartalmaz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az ötödik rész helyszíne Harrogath barbár városa, melyet a pokol erő ostromolnak; pontosabban Baal, Diablo bátyjának csapatai. Ahogy elhagyjuk a város, félelmetes ostromfegyverekkel és démoni szolgákkal kerülünk szembe. Ezenkívűl jéglények, erőteljes vérurak, elpusztíthatatlan rohadó élőholtak lihegnek a nyakunkba.

Mindkét új karakterosztály, a druida és az orgyilkos is hibrid harcos-mágus kasztok, jól kiegészítik a jelenlegi karaktereket. Az orgyilkos női harcos, aki képzett a harcművészetekben, árnyékdiszciplinákban és a csapdaállításban. A harcművészeti technikák erőteljes közelharcossá teszik, miközben mágikus támadása sem lebecsülendő. Csapdái nagy hatókörben sebzik meg az ellenfeleket. A Diablo II kiegészítőjének vezető fejlesztője, Tyler Thompson jellemzése szerint jóval taktikásabb karakter, mint az eredeti Diablo II kasztok: sem közelharcban, sem mágiában nem veheti fel a harcot a barbárral vagy a varázslóval, ennek ellenére jelentős ereje van.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A druida magas, impozáns karakter. Tudása az elementális mágiára, alakváltó és megidéző mágiákra terjed ki. Az elemek közül a hideggel és a széllel bánik a legjobban, és tornádójával vagy vulkánjával hatalmas sebzéseket tud okozni. Átváltozhat keselyűvé, farkassá vagy akár mammuttá is, mindegyiknek más előnye van. Magához tud hívni farkasfalkákat, földalatti lényeket és grizzlymedvét is. A druida a közvetlen sebzés és a varázstámogatás kiegyensúlyozott kombinációja.

A Diablo II kiegészítőben új intro és lezáró videó is lesz. Hivatalos megjelenési dátum egyenlőre nem ismert, de kb. jövő év első felében várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • macgyver8 #9
  Hali! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet letőlteni azt a patch-et amikor a játékban sok aranyszínű tárgyat találok, meg sok aranyat? Van ilyen, vagy ha ehhez hasonló jól jönne.

  ÜDV!
 • kastil #8
  diablo alá
 • kastil #7
  honnan lehet leszedni a retro modot?