St

Több mint 1 millió példányban kelt el a Diablo 2

A Blizzard Entertainment bejelentette, hogy a Diablo második része a PC Data statisztikái szerint több mint 1 millió példányban kelt el világszerte. A játékból első körben 2 millió példányt szállították le a kereskedőkhöz, amelyet most egy 600e darabos utánrendelés követett.

A Blizzard-ról elmondható, hogy az egyik legsikeresebb szoftverkiadó. A Blizzard hagyományokhoz híven a Diablo 2 a negyedik játékuk, amely átlépi a milliós határt és kiadás után azonnal az eladási listák élére ugrik. A játék a június 28.-i kiadás óta töretlenül a legkeresettebb Amerikában, Európában és Ázsiában is. A Diablo 2 statisztikái hasonlítanak az első részre: a Diablo megjelenése idején szintén 1 hónapon belül eladási rekordokat döntött, és az 1997-es debüt óta több mint 2 millió példányban kelt el.

"A siker a Blizzard számára annak a megbizonyosodása, hogy megérte keményen dolgozni, így kifizetődik a rengeteg befektetett munkánk, egyszóval a fogyasztók elégedettek a termékkel. Az ipar szemszögéből pedig nyilvánvaló, hogy a számítógépjátékok piaca a bevétel szempontjából már kemény riválisa a film és zeneiparnak is." - nyilatkozta Mika Morhaime a Blizzard elnöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!