ZAX

Játékhírek röviden

Kezdenénk egy bejelentéssel: több lehetőség számbavétele után végülis úgy döntöttünk, ezentúl az önálló cikknek túl rövid híreket mindig egy csokorba gyűjtve tesszük majd közzé. Nincs ugyanis minden hírhez képanyag, illetve vannak nagyon rövid, viszont annál fontosabb információk is, amelyeket kár lenne pusztán azért kihagynunk, mert nem elegendőek egy normális méretű cikk elkészítéséhez. Ugyanitt megtalálhatjátok majd azokat a híreket is, amelyek tulajdonképpen csak új képek közzétételére korlátozódnak, ezért önmagukban ugyancsak nem jól használhatók. Reméljük, hogy így még több információt tudunk majd eljuttatni hozzátok, és nektek is megfelel ez a forma.



Diablo II-sök figyelem!

Több játékos is olyan levelet kapott a napokban, amelyben valaki(k), a Blizzard technikai stábjának kiadva magát a címzett Battle.net-es felhasználónevét és jelszavát akarták megtudni. A bejelentések alapján állítólag az elveszett karakterek visszaállításához kellenek ezek az információk. Egyelőre a Diablo-közösség álláspontja szerint valószínűleg hamisítványokról van szó. A Blizzard még nem kommentálta az esetet, ettől függetlenül az ismert események (elveszett karakterek) miatt kétségtelenül kell majd információt szolgáltatniuk az érintetteknek, de amíg nem tudni biztosat, semmiképpen se adjuk ki a személyes adatainakt!



Új képek a Project Eden-ről

A Core Design fejlesztői új képeket tettek közzé a készülő sci-fi akció/kalandjátékukról. Az eredeti Tomb Raider készítői nagydobásra készülnek a Project Eden-nel. A program fő újdonsága, hogy az akció és a kaland keverékeként változtatható benne az első illetve a harmadik személyű nézőpont.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Civilisation III weboldal

A Firaxis Games útjára indította a kulisszák mögötti eseményekről híreket csepegtető oldalát a Civilisation III-mal kapcsolatban. Az oldalon pillanatnyilag egy aktualizált FAQ és néhány grafika látható. A Firaxis ígérete szerint rendszersen frissíti majd az oldalt újabb információkkal, képekkel és válaszokkal. Civilisation III weboldal



Új Tribes 2 kép

Habár csak egy új Tribes 2 képünk van, (ami ráadasúl kicsi) ezt sem tagadjuk meg tőletek :), hiszen rengetegen várjuk már a népszerű játék folytatását.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M@uL #3
    Jó ötlet ez a cikk csokor.
  • JHetfield #2
    nemtom...de legalabb tultette magat (core designe) a regiszar tr engine -en...yeah