Ötvös Tibor

2017 legkelendőbb játékai a Steamen

A Steam 2017-es legjobban fogyó játékaik soroló listán szinte nincs is olyan, ami tavaly jelent volna meg, a GTA 5 viszont továbbra is szerepel.

A Valve szokásához híven a napokban nyilvánosságra hozta a 2017-es eladási listái alapján a legkelendőbb címeket és ezek között szinte csak és kizárólag meglepetés akad. Az első, hogy szinte nem is szerepel igazi blockbuster a felsorolásban - egyedül a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands került be a Platinum kategóriába. Miután pontos adatokat nem hoztak nyilvánosságra, így nem tudni, mennyi fogyott a Ubisoft címéből, de a franciák nem panaszkodhatnak, hiszen a Rainbow Six: Siege is bekerült a legjobbak közé.


A legjobban azonban a Playerunknown's Battlegrounds teljesített, mely szintén bekerült az impozáns listába. A játék végleges változata december 21-től volt elérhető a Steam felületén, így a teljesítmény előtt meg kell emelni a kalapunk. A Counter-Strike: Global Offensive, a Grand Theft Auto V és a Rocket League továbbra is milliók számára okoz kellemes perceket és láthatóan tavaly is bővült a táboruk. A The Witcher 3: Wild Hunt szintén szépen szerepelt és a DOTA 2 is hozta ismét a számokat. A Platinum csoport további tagjai: Ark: Survival Instinct, Divinity: Original Sin 2, H1Z1 és Warframe.

Az Arany csoportban már találunk idei címeket, hiszen itt szerepel a NiER: Automata, a Middle-Earth: Shadow of Mordor és az Assassin's Creed: Origins is. Az olyan, nagyon várt címek, mint a Resident Evil: Biohazard vagy az év meglepetése, a Cuphead "csak" az Ezüst fokozatig jutottak el. Akit érdekel a részletes lista, az megtekintheti a hivatalos oldalon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #10
    Options menüben controller settings vagy hasonló menüt kell keresgélni.
  • Gergokispalad #9
    Sziasztok, segitséget szeretnék kérni, hátha valaki tud segiteni. Kisfiam játszik Fifa 18-al, Xbox one S-en. Most véletlenül valamit elállitott és kapuralövésnél nem erőteljesen megrugja a játékos a labdát, hogy a kapuba menjen, hanem mindig átiveli a kapu felett! Nem az X gombot nyomja, hanem a B gombot! ( Ehhez én nem értek, az ő elmondása alapján irtam. :) Kérlek, segitsetek ha tudtok! Elóre is köszönöm szépen, további jó játékot kivánok!
  • zola2000 #8
    Off Wiiura is voltak majdnem ugyan ilyen exkluzív játékok, mégsem vette senki, de a handheld mód egy -amennyire lehet- rendes konzolban nagyon bejött a piacnak.
  • Ender Wiggin #7
    ah, mindegy.
  • Tinman #6
    Ha elolvasod melyik hsz-re reagáltam megérted, vagy nem.
  • Ender Wiggin #5
    khm... steam... hogy jön ide a nintendo?
  • takysoft #4
    Kolléga, hogy adnál el a röhejes szemetüket, ha nem lenne jó játék hozzá? :D
  • Tinman #3
    Még a végén talán azt is megérjük, hogy a #mocskosnintendo játékai is felkerülnek és nem láncolják oda a röhejes szemetjükhöz a jó játékokat.
  • grebber #2
    Azért az EA becsokizna ha az ő bármely szarjából fogyna annyi mint pl a PUGB-ból. Ilyen rövid idő alatt nem igen volt még olyan pc-s cím amiből 26.5 millát eladtak volna....(2017 dec 31-es adat csak steam)
  • zola2000 #1
    Nier, tales of berseria, dragon ball xenoverse a pc eladási top listán, nocsak.