Ötvös Tibor

Assassin's Creed Origins - újabb utalás a címre

Újabb egyértelmű utalás jelent meg a következő Assassin's Creed rész címére.

A Ubisoft továbbra is titkolózik az idei Assassin's Creed rész kapcsán, miközben szinte már mindent megismerhettünk a különböző, mostanra már bizonyítékokkal alátámasztott pletykákat. Ma pedig egy újabb kép jelent meg, melyen az Assassin's Creed Origins előrendelői kártyáját láthatjuk és ezzel még biztosabbá vált az egyiptomi közeg. Ráadásul az előrendelők egy DLC-t is kapnak, melyben a leírás szerint az első piramisok titkait fejthetjük meg.

Az Origins egy trilógia első darabja lesz, mely az ókori Egyiptomban játszódik. A kor Kr.e. 1400 körül járunk majd, a második fejezetben Görögországba, a harmadikban pedig Rómába jutunk majd el. Hősünk a Shed nevet viseli, de ő maga sosem mondja ki, csak a többiek elbeszéléséből halljuk majd. A legfontosabb, hogy abszolút nem lesz multi a játékban, a készítők csak a szóló módra koncentrálnak és mindent a történetnek vetnek alá. És bár kapunk tengeri részeket az Origins-ban illetve hajóra is szállhatunk, de ezek csak közlekedési célra használhatók, ütközeteket nem vívhatunk. Szintén komoly változás az eddigiekhez képest, hogy nem lesznek tornyok, magaslatok ahonnan minden megnézhetünk és így nyithatjuk meg az adott területet. Helyette lesz egy saját sasmadarunk, akit elengedve nézhetünk körbe a világban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A trélerben van pár gyanúsan rómainak tűnő ellenfél... I.e. 1400-ban viszont hol voltak még a rómaiak...? Sőt a mellvért is csak van 500 évvel később lett része a harci öltözetnek...
    És az a Legolasos íjazás, jézusom.