Ötvös Tibor

Jövőre sem jön Assassin's Creed


Az Assassin's Creed kihagyhatja a 2017-es évet is.

Idén az Assassin's Creed: The Ezio Collection képében képviselteti magát a Ubisoft legnépszerűbb sorozata, mely talán a legjobban sikerült rész, a második epizód és két további kiegészítőjének feldolgozása lesz. De nem új rész, így természetesen az igazi rajongók már azt várják, mikor leplezi le a francia cég a következő epizódot. A várakozás és a korábbi bejelentések alapján ez 2017-ben történt volna meg, ám ma kiderült, hogy ez cseppet sem biztos.

"Hatalmas lehetőség rejlik a franchise újragondolásában, szóval arra gondoltunk, hogy változtatunk az eddigi modellünkön és így több időnk marad a megvalósítására" - árulta el Yves Guillemot egy interjúban. "Az Assassin's Creed akkor tér vissza ha készen áll. Majd ha úgy érezzük, hogy tudunk kínálni valami újat." Ez azt is jelentheti, hogy majd csak 2018-ban jelenik meg az új epizód és ez cseppet sem gond. A Unity és a Syndicate ugyanis már eléggé megfáradt és egy kis frissítés bizony jót tenne a franchise-nak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Steve Q #6
    Egy PoP Remastered felirat támogatással rá tudna venni még egy végigjátszásra :)
  • SlickAdam #5
    ennyi
  • Tinman #4
    Prince of Persia kellene már nem ez a fos...
  • Ender Wiggin #3
    A jelenbeli háttértörténet teljesen kifulladt attól, hogy kinyírták Desmondot. van, mit újragondolni. És persze nem ártana már normális AI, bugmentes és optimalizált grafika sem... De mindebből persze megint csak az lesz, hogy a harcrendszert fogják újragondolni már 5.-ször.
  • Fbn Lx #2
    17 végén azért jöhetne, annyira nem hiszem, hogy újra kellene gondolni, hogy 3 évig tartson
  • Dobronski #1
    jaj ne mi lesz velünk