Ötvös Tibor

A Watch Dogs 2-ben több játékot is leleplezett a Ubisoft?

Egy sci-fi és az új Assassin's Creed játékot is feltehetően leleplezte a Ubisoft a Watch Dogs 2 mellékküldetésében.

A Watch Dogs második része is megjelent és bár eléggé megoszlanak a vélemények a programról de az már most biztosnak tűnik, hogy a francia kiadó rögtön két alkotást is leleplezett benne. Az egyik egy még cím nélküli sci-finek tűnik, melyről eddig semmilyen formában nem hallhattunk - hacsak nem valami őrült ötlettől vezérelve az Assassin's Creed sorozatot is áthelyezik a jövőbe. A második jelenetben látható a videó a programról, melyben ráadásul a Ubisoft irodájába kell behatolnunk.

Az első jelenetben hallott beszélgetés már érdekesebb, hiszen ebben valóban az új Assassin's Creed játékról van szó, mely feltehetően az Osoros alcímet kapja. És ezzel ismét megerősödik az egyiptomi környezettel kapcsolatos pletyka, hiszen korábban már láthattunk piramisokat és pár évvel korábban még videót is egy esetleges Assassin's Creed részből. Mindenesetre már nagyon várjuk a hivatalos leleplezést, hiszen az szinte biztos, hogy 2017-et nem hagyja majd ki a franchise.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Az elsőben is volt egy AC-s áthallás, az Abstergo CEO-t Aidan üzent neki egy requescat in pace-t, aztán adott az arcának a viperával...