Ötvös Tibor

Hivatalos: jön az Assassin's Creed: The Ezio Collection

A Ubisoft végre hivatalosan is leleplezte az idei Assassin's Creed játékot.

Hosszas pletykálkodás után a mai napon végre hivatalosan is leleplezte idei Assassin's Creed játékát a Ubisoft. Miután azt már korábban is hallottuk, hogy idén nem kapunk új részt, így kénytelenek leszünk beérni a második epizód feljavított kiadásával. Természetesen az Assassin's Creed: The Ezio Collection tartalmazza az alapjáték mellett az Assassin's Creed Brotherhood és az Assassin's Creed Revelations lemezeket is.

A látottak alapján azt kell mondanom, hogy bár látható a javulás az eredetihez képest, azonban grafikailag egyszerűen nem veheti fel a versenyt a Unity vagy a Syndicate nyújtotta látvánnyal. Persze ez talán sokakat nem is fog zavarni és szeretnék újra átélni Ezio kalandjait, melyben a franchise-ban először mutatkoztak be olyan alap elemek, melyeket a mostani részekben már teljesen természetesnek veszünk (például a rengeteg mellékküldetés). A csomag november 17-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lwb #3
    A sok fiatal, akinek a jelen generáció az első konzol az életében. Nekik még új az AC2-ACB-ACR hármas.
  • Aquator #2
    Én nagyon szerettem ezeket a részeket. Az AC3-at végigszenvedtem, a Black Flag-et egészen élveztem, a Unity-t már csak megkóstoltam, a Syndicate-et nagyon vártam, de gyakorlatilag a tutorial alatt meguntam. Valahogy érdektelenné váltak a karakterek, fosgagyik lettek a jelenkori dolgok. (Syndicate esetében nem tudok nyilatkozi, addigra teljesen kiábrándultam) Szóval nekem nagyon megkopott ez a sorozat, az Ezio vonal volt számomra az AC. Talán más is gondolja így, ezért próbálkoznak az újra kiadással...
  • Tinman #1
    Nem is a látvány, mert az eredetik PC-n még ma is simán megállják a helyüket, hanem a célcsoport a gond.

    Ezt pl. ki veszi meg? Ki a célcsoport? Akit érdekelt az AC téma, az már rég átrágta magát ezeken (max az új részeket nem tolta még az áruk miatt), akit meg nem érdekel, az meg ennyitől nem fog belevágni.

    Küllem terén a javulás, pedig abs. nem sokkoló, sőt... éppen csak valami.