Ötvös Tibor

Teljesen nyitott világot kínál a Homefront: The Revolution


A Crytek és a Deep Silver hivatalosan is bejelentették a Homefront folytatását, mely sokban különbözik majd elődjétől.

Régóta hallani pletykákat már a Homefront következő részéről, mely a THQ csődje után a Deep Silverhez került. A sok félkész trailer és kép után ma végre hivatalosan is leleplezte a fejlesztést végző Crytek és a kiadási feladatokat örömmel felvállaló Deep Silver a Homefront: The Revolution nevet kapott második epizódot, mely jelentős változásokat könyvelhet el az elődjéhez képest.

A hivatalos sztori szerint négy év telt el azóta, hogy Amerikát Észak-Korea brutális katonai erővel elfoglalta. Az egykoron szebb napokat is megélt Philadelphia, mely a függetlenséget jelképezte mára gettóvá változott. Drónok és fegyveres katonák őrzik a lakosságot és minden engedetlenséget azonnal és kegyetlenül megtorolnak. Ám ahogy az várható volt, mindenhol felüti a fejét az ellenállás és a gettóban is alakul már a Forradalom, melynek mi leszünk az egyik vezéralakja. Azonban a gerilla-harcmodornak meg van az ára...


A Homefront: The Revolution egy nyitott világgal rendelkező FPS lesz, ahol természetesen minden egyes cselekedetünk hatással lesz a minket körülvevő világra is. Ez igen fontos lesz, hiszen embereink nem teremnek csak úgy a semmiből, az esetlegesen elesett katonáinkat az éppen megfélemlített lakosság tagjai közül kell toborozni. Ehhez azonban eredményt kell felmutatni a számukra, egy vesztes ügy mellé nem állnak oda.

Aki pedig nem szeretné ezt az egészet egyedül letudni, annak ott lesz a ko-op mód, melyben barátaival alkothatják az Ellenállás magját és hősökké avanzsálhatunk. Mivel teljesen szabadon járhatjuk be az egész gettót és a majdan megnyíló további területeket, így szerencsére szabad kezet kapunk a küldetések kapcsán is. Természetesen lesznek olyan missziók, melyeket mindenképpen meg kell csinálnunk, ám ajánlott időt fordítani a mellékvonalakra is, hiszen csak így lehet majd toborozni.

A Homefront: The Revolution 2015-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #20
    "ahol természetesen minden egyes cselekedetünk hatással lesz a minket körülvevő világra is."

    Hányszor olvastam én már ezt...

    Biztos úgy kell ezt is értelmezni mint minden más játékban: ha lelövök vkit akkor az meghal (tehát a cselekedetem hatással van a környezetemre)
  • Baneblade #19
    Emlékeztető:

    Homefront Intro

    Nem hadsereggel győzték le a USA-t hanem EMP fegyverrel. A gazdasági válság meg a madárinfluenza meg csak bónusz.

    Eléggé alternatív idősík reális esély kevés van rá de azért érdemes elgondolkodni.
  • Ender Wiggin #18
    a terroristák a fontos objektumaiakat kórházak, iskolák mellé telepítik, hogy aztán arra döntethessék a mellüket, hogy az amerikaiak civileket gyilkolnak. ők viszont mikor offenzívában vannak, leszámítva a konvojok útvonalára telepített IED-ket, szinte sosem támadnak mást, csak civiliket. és ez sok okostojás szerint ugyanaz a morális szint, mint amerika. ráadásul sosem a bátor vallási fanatikus vezető szereli magára a bombát, hanem mindig az agymosott, vagy annak szerencsétlen nőnemű családtagjai.
  • Ahoy #17
    Valószínűleg te vagy itt az, akit simán szarrá mosna agyilag egy fanatikus vallási vezető, vagy egy új diktátor és mindent megtennél a vezírért... Az, hogy valaki eljut odáig, hogy felrobbantsa magát, szerinted mi a francnak a következménye?

    Ez most egy ilyen világrend, és mi örülhetünk az brutális jólétnek a világ többi részéhez képest. Amíg nincs rád kényszerítve semmi, oda mehetsz ahová akarsz és szabad akaratodból elérhetsz bármit, addig szerintem ne akard tudni, hogy egy muszlim világban neked milyen lenne élned, vagy akár egy ellensúlyok nélküli Kínai világuralom alatt...
  • Alexease #16
    "Amerikát Észak-Korea brutális katonai erővel elfoglalta" :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • culas25hc #15
    Észak-Korea elfoglalta az USA-t :D:D:D Ez kész :D Esetleg Kína, annak még lenne értelme, csak gondolom ők akkora piacot jelentenek, hogy hülyék lennének ilyen játékot csinálni.

    rajdi,
    Ezen már én is gondolkodtam. Bár nem szoktam már számítógépes játékokkal játszani, de egy egyszer kipróbálnék egy olyat, ahol rohamosztagosként kell tüntető tömeget oszlatni :D Mellesleg egy amerikai, orosz, vagy náci közkatona morális szempontból ugyan az a kategória. Parancsot kap, teljesíti és nem dumál vissza.
  • Serutekin #14
    Egyszerűen buták az emberek és bevesznek bármit csak egy ellenségkép kell nekik mint a nácik, fasiszták, terroristák, oroszok stb és bele se gondolnak abba, hogy vajon hogy jut el odáig egy ember, hogy felrobbantsa magát, mert kérem szépen ezek is emberi lények csak hát a nagy démonizélásban pont ez akarják eltakarni. Hatalmat tudni kell fenntartani és egy világban, ahol az emberek készpénznek vesznek mindent, ami a TV kijön, piszok könnyű is.
  • rajdi #13
    Na én pont erre gondoltam a hozzászólásom első mondatában. Mikor jön ki olyan játék, ahol egy partizán osztagot vezethetek a szabadság zászlóit lengető megszálló csapat ellen?! Mikor lehetek már végere egy öngyilkos merénylő, akinek be kell szivárognia valamilyen szigorúan őrzött objektumba, mindenféle taktikai elemmel?! stb... :) Áhh, mentsük meg Amerika seggét ahogy eddig is. Már lassan úgy érzem ez kötelességünk. Nekünk, és mindenkinek a földön.
    A hsz-em második része meg irónia volt. A videóban olyan cuccai vannak a koreaiaknak, hogy ihaj! (ez nem neked ment Serutekin)
    Nah jó sok antiterrorista, levelezésfigyelési kulcsszó van a hozzászólásomban, remélem nem kacsint rám vissza a mobilom 2 perc múlva... :)
  • Serutekin #12
    Az Amerika, aki rendszeresen megszáll országokat és rendez népirtást nagy barátjával, aggódik a "demokrácia" miatt :D Látom nem kis hazánkban öntik le hordóstul a szar az emberek torkán :)
  • Papichulo #11
    Ennek nem sok koze van a hadiiparhoz, de meg ezen mutato szerint is joval elmaradt a DPRK az ROK-hoz kepest. A tenyleges kepessegek es szovetsegi rendszerek figyelembevetelevel pedig meginkabb nagyobb a kulonbseg.

    De ha ugy erzed, hogy a jopar evtizedes felszerelessel es abiszmalis morallal felallo KPA-nak lenne eselye a high-tech ROKA es USFK erokkel szemben, akkor kerlek ne fogd vissza magad es oszdd meg a vilaggal, hogy hogyan kepzelnel egy ilyen gyozelmet!

    Segitsegnek :)
    http://www.globalsecurity.org/military/world/dprk/
    http://www.globalsecurity.org/military/world/rok/