MTI

Kizárólagos disztribútora lett az Electronic Artsnak az ABC Data

Az ABC Data aláírta a disztribútori szerződést az Electronic Arts -szal. A régió vezető IT disztribútora ezentúl kizárólagos EA partner Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A PC és konzol játék óriással, az EA-vel megkötött szerződés keretein belül az ABC Data az elektronikus szórakoztatás nagyágyúinak számító termékekkel bővítette ki termék palettáját és kizárólagos EA disztribútor lett Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Az ABC Data ezen kívül Activision és Blizzard termékeket is árul, melynek köszönhetően a régió legnagyobb játék disztribútorává vált.

"Termék portfóliónk a legnépszerűbb, a gamerek által leginkább kedvelt márkákat és játékokat vonultatja fel, így stratégiánk szempontjából fontos lépés volt az EA-vel történt szerződés. Az együttműködésnek köszönhetően partnereink olyan legendássá vált brandekhez férhetnek hozzá ezentúl, mint a Battlefield, The Sims, Dragon Age vagy FIFA" - mondja Robert Jaskolka, az ABC Data elektronikus szórakoztató részlegének vezetője.

Az aláírt szerződés értelmében tovább folytatódik az EA kommunikációs tevékenysége, valamint ajánlat tétele a fogyasztók számára. "Az évek során rengeteg fogyasztó választotta az EA termékeket Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Az ABC Data partnerséggel biztosak vagyunk abban, hogy a rajongók el fognak tudni érni minden EA-s játékot a piacra kerüléstől kezdve a promóciós időszakig" - mondja Jaroslaw Kêdzior, az EA regionális sales és marketing igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!