SG.hu

1 milliárd előfizetőnél tart az Ericsson

Az Ericsson immár 1 milliárd előfizető számára nyújt menedzselt szolgáltatást. A cég világszerte már több mint 300 együttműködést írt alá.

A cég közleménye szerint a hálózatba kapcsolt társadalom kiteljesedésével folyamatosan növekszik azon eszközök száma is, amelyek szélessávú kapcsolatot használnak kommunikációs és multimédiás szolgáltatások biztosítására. Csak az eddiginél is fejlettebb hálózati megoldásokkal lehet megfelelni a kimagasló teljesítménnyel kapcsolatos elvárásoknak és ezért a szolgáltatók részéről kézenfekvő megoldás a menedzselt szolgáltatások alkalmazása olyan partnerek segítségével, akik vállalják a felelősséget a hálózatuk működtetéséért és kezeléséért. A hálózat működtetése mindig is központi szerepet játszott a kommunikációs szolgáltatások biztosításában. Azonban mindez megváltozott az elmúlt évtizedben. Egy olyan korban, amikor a 3G, az LTE (4G) és egyéb kiváló újítások jelentek meg, sok szolgáltató döntött úgy, hogy egy partnerre bízza akár új, akár meglévő technológiái működtetését.

Ezen célok elérése érdekében dolgozta ki az Ericsson az Experience Centric Managed Services (Élményközpontú Menedzselt Szolgáltatások) modelljét, amely a szolgáltatók számára olyan előnyöket nyújt, mint például a folyamatos szolgáltatásfejlesztés, új szolgáltatások lerövidült piacra kerülése, műszaki kompetenciákhoz való hozzáférés és a felhasználói élmény közös fejlesztése. Mindennek a végeredménye elégedett felhasználók, alacsonyabb előfizetői lemorzsolódás, magasabb előfizetőnkénti bevételek és költséghatékonyabb működés.

Az Ericsson összesen több mint 1 milliárd dollárt fektetett be a menedzselt szolgáltatások nyújtását biztosító eszközök és folyamatok fejlesztésébe és globális szolgáltató központokat hozott létre Romániában, Mexikóban, Indiában valamint Kínában, amelyek világszerte számos hálózat számára nyújtanak távoli menedzselt szolgáltatásokat. A menedzselt szolgáltatás emberekről és kompetenciáról szól. Az elmúlt évek során a világ különböző részein működő szolgáltatóktól több mint 25 000 munkatárs került át az Ericssonhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!