SG.hu

Egymilliárdos szerződést kötött az Ericsson Indiában

Az Ericsson és a Reliance Communications közötti szerződés 100 ezer km vezetékes, illetve mobil infrastruktúrára vonatkozik 11 távközlési körzetben, Észak- és Nyugat-Indiában, többek között Delhi és Mumbai városában is.

A Reliance Communications Limited, India második, és a világ tizenötödik legnagyobb távközlési szolgáltatója nyolc évre szóló, teljeskörű menedzselt szolgáltatások nyújtására vonatkozó megállapodást írt alá az Ericssonnal 1 milliárd dollár értékben az India északi és nyugati államaiban található vezetékes és vezeték nélküli hálózatok üzemeltetésére. A Reliance Communications infrastruktúrája 24 ezer várost és 600 ezer falut fed le Indiában, ahol konvergens szolgáltatásokat kínálnak, köztük hang-, adat- és videoátvitelt.

A szerződés értelmében az Ericsson irányítja majd a napi színtű üzemeltetést a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokban egyaránt,valamint a helyszíni karbantartást, és az üzemeltetés tervezését is átveszi a Reliance Communications 2G, CDMA és 3G mobilhálózataiban. A megállapodás célja, hogy kielégítse a kommunikációs alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos gyorsan változó felhasználói igényeket a világ egyik legdinamikusabb távközlési piacán. A Reliance Communications élvezheti majd az Ericsson bizonyítottan világszínvonalú folyamatai, módszerei és eszközei jelentett előnyöket, és a partneri kapcsolat révén a Reliance Communications erőforrásokat szabadíthat majd fel, hogy a felhasználói élményre, az innováció hatékonyságára, a nagyobb rugalmasságra és a sebesség javítására összpontosíthasson a meghatározott földrajzi területeken.

Ez az egyike az első indiai konvergens vezetékes és vezeték nélküli menedzselt szolgáltatások szerződésnek, amilyen típusú szerződésből a világon is csupán néhány van. Az együttműködést meghatározott szolgáltatásiszint-megállapodások irányítják majd. Az Ericsson feladata lesz a hálózati teljesítmény, és végső soron a szolgáltatásminőség javítása, az ügyfélelégedettség és -megtartás növelése érdekében. Az Ericsson szoros együttműködésben dolgozik majd továbbá a Reliance Communications vállalattal, hogy azonosítsák az új szolgáltatások bevezetésének és a meglévő üzleti tevékenység kiterjesztésének lehetőségeit, elősegítve a hálózat teljes potenciáljának kiaknázását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!