Gyurkity Péter

Négymagos okostelefon az Acertől

Az Acer az MWC után egy újabb változatot jelentett be, amely a korábban felbukkant példány módosított változata, a középkategóriába szánva, ám kevésbé szerény jellemzőkkkel.

Februárban már olvashattunk arról, hogy a tajvani gyártó egyszerre három okostelefont jelentett be az MWC alatt, ezek között volt megtalálható a Liquid E1 is. Ez utóbbit frissítik most, a Liquid E2 pedig az első körben Európában jelenik majd meg.

Az új példány ugyanúgy 4,5 hüvelykes kijelzőt kap, qHD felbontással, IPS-kivitelben. Ehhez most egy 1,2 GHz-es négymagos processzor társul, 1 GB RAM, 4 GB-os belső tároló, microSD támogatás, egy 8 megapixeles hátoldali kamera, valamint egy 2000 mAh-s akkumulátor kíséretében. Az Acer többek között a multimédiás funkciók iránt érdeklődők számára ajánlja a készüléket, itt az iker hangszórók és a DTS Sound lesz segítségünkre a megfelelő élmény elérésében, míg a Moodagent app aktuális kedvünk és ízlésünk alapján alakítja ki a különböző zenei listákat.


A Liquid E2 dual-SIM változatban is elérhető lesz, ez nyilván azoknak segít, akik sokat utaznak, illetve az optimális ajánlatok kombinálására törekednek - ez azonban nem mindegyik országban lesz elérhető. A szoftveres oldalon a Jelly Bean teljesít szolgálatot, a teljes listáról viszont hiányzik az NFC, a legújabb Bluetooth és WiFi szabvány, a műanyag külső pedig valószínűleg nem mindenkit fog elbűvölni.

A várakozások szerint az új példány több nyugat-európai országban május közepén válik majd elérhetővé, 230 euró körüli áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirAlo #2
    Nekem kb ugyanilyen van csak mas gyartotol Allview P5 Quad kinezetre nem ilyen csak a beleseje
  • MsUser #1
    Lenovo 820Lenovo 820
    Ezt használom és ha majd megjelenik az Acer kicsit drágábban akkor jó telefon lesz. :)