Alex

Hét projektort mutatott be az IFA-n az Epson

Családi szórakozásokra, mozinézésre, illetve csúcskategóriás full HD, 3D megjelenítésre is képes projektorokat mutatott be a vállalat. Már kábel sem kell az adatátvitelhez.

A legkisebb poronty az EH-TW550, egy 720p felbontású, elsősorban otthoni filmnézésre szánt eszköz, mely osztott képernyős funkciója által két jelforrás képét teszi nézhetővé, így tévécsatornák gyors váltogatásához is használható. Támogatja a rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegeket, a használt 3LCD technológia 5000:1-hez kontrasztarányt biztosít. A cég sajtóközleménye szerint hazánkban várhatóan decembertől lesz kapható.

A középső kategóriában három 1920 x 1080-as felbontásra képes terméket dobtak piacra, kódneveik EH-TW6100W, EH-TW6100 és EH-TW5910. Ezek már 3D projektorok, és a család feje, az EH-TW6100W képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére akár vezetékes eszközökről is, mivel mellékelnek hozzá egy vezeték nélküli HD jeladót. Ezen öt HDMI bemenet van, tehát a felhasználók most már vezérelhetnek további eszközöket is egyetlen távirányítóval, továbbá csökkenti a szükséges kábelek számát, megkönnyíti és rendezettebbé teszi a telepítést. A projektorcsalád mindhárom készüléke át tudja alakítani a 2D-s HD tartalmat háromdimenzióssá. Az EH-TW6100W és az EH-TW6100 készülékhez egy-egy USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás aktív blendés 3D szemüveg tartozik, amely a projektortól akár 10 méterre is használható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A csúcskategóriába szintén három projektor jött ki, ezek Full HD 3D eszközöket kifejezetten a filmrajongóknak készítették. Az EH-TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek közül az első képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is, és adnak hozzá HD jeladót. A látványvilágot az automatikus színoptimalizálás, a képkocka-interpoláció és a felbontást fokozó technológia javítja. A gyártó közleménye szerint akár 320 000:1 kontrasztarányra is képesek, így a feketék mélyek, a látvány részletgazdag. Széles tartományban képesek lencsemozgatásra, a nagy zoom-átfogású objektívet pedig középre helyezték. Beállításuk és vezérlésük hálózaton keresztül történik. Az EH-TW9100W és az EH-TW9100 készülékhez két USB-ről tölthető aktív blendés 3D szemüveg tartozik

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!