SG.hu

Megújul a PayPal.com

A PayPal megújította portálját, a www.paypal.com-ot. A frissített weboldal az Egyesült Államok-beli felhasználók számára már elérhető, de fokozatosan minden országban bevezetik az új weblapot.

Az online fizetési portál új külseje a PayPal marketing, design és fejlesztési divíziójának közös munkája. A PayPal.com jelenleg a 18. legnépszerűbb honlap az Egyesült Államokban az Alexa, online mérésekkel foglalkozó vállalat szerint. A cég sajtóközleménye szerint a megújult oldal jelentősen egyszerűsödött elődjéhez képest, ami részben annak köszönhetően, hogy a fejlesztők folyamatosan figyelemmel kísérték a felhasználói visszajelzéseket.

Az új verzióban még egyszerűbb lett a bejelentkezés, az átláthatóbb és korszerűbb menüknek és cimkéknek köszönhetően pedig jelentősebb gyorsabb lett a navigáció. Újdonság még az "Explore" gomb, amelyre kattintva bárki megismerheti a vállalat legfrissebb innovációit és megoldásait. Az új oldal célja, hogy még hatékonyabban segítse a felhasználókat abban, hogy bárhol is vannak gyorsan, egyszerűen és biztonságosan férhessenek hozzá pénzükhöz.


"Az emberek mindenhol az egyszerűségre törekszenek: az életükben, a munkájukban és minden interakciójuk során. Mi a PayPal-nél azzal szeretnénk jobbá tenni felhasználóink életét, hogy közelebb hozzuk hozzájuk azokat a dolgokat, amikre vágynak. Azért dolgozunk, hogy minél több termék és szolgáltatás legyen elérhető biztonságos és egyszerű pénzügyi rendszerünkön keresztül" - nyilatkozta David Marcus, a PayPal elnöke.

Az arculat megújulása része a PayPal azon törekvésének, hogy egyszerűsítse saját szervezetét. David Marcus, a vállalat közelmúltban kinevezett elnöke szerint a PayPal-nek dedikált termékfejlesztő csapatokra van szüksége, amelyekben a legjobb mérnökök, a legkreatívabb tervezők és a leghatékonyabb termékmenedzserek dolgoznak együtt a legjobb szolgáltatásért. A PayPal termékfejlesztő csapatokat a PayPal mobile korábbi vezetője, Hill Ferguson irányítja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #4
    emellett a supportjuk kataszrofális, leszarják hogy mit írsz, mindenre van egy sablonszövegük. Azt benyomják a mail témája alapján, és ennyi.
  • sanyicks #3
    ja minden banknak van, jó pénzért (így is sokat húznak le 0 szolgáltatásért). otp-nél ingyen van? Csak hiszed! Messze a legdrágább bank, beszedi másból a kártyadíjat.
  • Skill #2
    minden banknak van dombtornyomot kártyája ma már. ha meg biztonság mániás vagy otp ingyen ad a számlád mellé virtuális számlát virtuális mastercard kártyával. szerintem más banknak is van hasonlója.
  • sanyicks #1
    levehetnék már a bankkártyás azonosítás nélkül a limitet... vagy bevezethetnének valami új lehetőséget az azonosításra. Akar a faszom dombornyomott bankkártyát, miért nem jó az utalás?