Gyurkity Péter

T-Mobile: érkezőben a MyTouch 3G Slide

A korábbi pletykáknak megfelelően a cég valóban piacra dobja a MyTouch 3G új változatát, amely a külső mellett egyúttal szoftveres újdonságokat, érdekes funkciókat is kínál majd a tengerentúli vásárlóknak.

Elsőként az Engadget tette rá a kezét az USA-ban várhatóan júniusban megjelenő készülékre, amely nevéhez híven csúsztatható, kihúzható QWERTY-billentyűzettel érkezik. A T-Mobile az Android 2.1 operációs rendszerrel szállítja az új változatot, igencsak egyénire szabva a szoftveres hátteret biztosító platformot, néhány érdekes megoldással kiegészítve azt.


A MyTouch 3G Slide 3,4 hüvelykes WVGA kijelzővel érkezik, virtuális és a kijelző mögött elhelyezkedő billentyűzetet egyaránt magába foglalva. A készülékhez 8 GB memória jár a MicroSD-kártyán, valamint a beépített 5 megapixeles kamera. A telefonok három eltérő színben lesznek majd elérhetők, ami szintén újdonságot jelent a családon belül, ezek sorrendben a fekete, a fehér, valamint a vörös. Három érdekes szoftveres megoldást találhatunk majd rajtuk, a Faves Gallery a 20 leggyakrabban használt kapcsolatot tartalmazza (külön értesítővel, amennyiben azok akár a közösségi oldalakon keresztül lépnének kontaktusba velünk), a myModes révén időhöz szabhatjuk az egyes vizuális, megjelenítési sémákat az Androidon belül, a Genius Button pedig a megfelelő hangvezérlésért, valamint a szövegolvasásért és diktálásért felelős.


Az Engadget tesztelői általában véve elégedettek voltak a készülékkel, külön kiemelték a hangvezérlés minőségét, valamint a Dragon Dictation névre keresztelt diktafon funkciót, amely pontosan értelmezte és megfelelően kezelte a legtöbb kifejezést. Véleményük szerint a korosodó Qualcomm processzor szintén jól teljesít, bár ők azért szívesebben láttak volna egy újabb Snapdragon chipet a telefonban, a külsőt illetően azonban nem voltak jó véleménnyel, ez szerintük túldolgozott, némileg erőltetett, és igencsak műanyag érzetű.


A T-Mobile által kiadott sajtóanyagból nem derül ki a MyTouch 3G Slide várható ára, így ez majd a megjelenéshez közel derül csak ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ferrer #1
    Inkább az új T-mobilos e-könyv olvasó jönne már..