SG.hu

A Ciscoé a TANDBERG

A Cisco bejelentette, hogy lezárta a videokommunikációs megoldásairól ismert TANDBERG felvásárlását. Az integrált Cisco TelePresence termékportfólió az újfajta üzleti kommunikáció előfutára.

A felvásárlással a TANDBERG teljes termékskálája a Cisco TelePresence portfolió részévé vált. Az egyesített termékkínálat révén a Cisco integrált architektúrát, átfogó hálózati alapú végpontokat és infrastruktúra-portfóliót, más gyártók termékeivel való interoperabilitást, valamint számos egyedi alkalmazást és testre szabható telepítési modellt nyújt.

A vételi ajánlatnak megfelelően a Cisco a TANDBERG összes forgalomban lévő részvényét 170 norvég korona részvényáron, összesen mintegy 19 milliárd norvég korona - azaz mintegy 3,3 milliárd amerikai dollár - összértékben vásárolja meg. A Cisco szerint bár e felvásárlás csökkenteni fogja a 2010-es pénzügyi év eredményét, a 2011-es pénzügyi év eredményére már kedvező hatással lesz.

A Cisco az együttműködést támogató üzleti kommunikáció terén egyedülálló megközelítést alkalmaz a hálózati alapú, nyílt, integrált, és a rendszerek közötti átjárhatóságra épülő architekturális rendszerei révén. A Cisco és a TANDBERG videókommunikációs termékeiből létrejövő egyesített Cisco TelePresence portfólióban továbbra is megtalálhatók a végpontok, az infrastruktúra-termékek és a rugalmas telepítési lehetőségek teljes skálája, a többfunkciós virtuális tárgyalóktól a valósághű élményt nyújtó megoldásokon át egészen a PC-klienseket is felölelő személyi számítógépes rendszerekig.

A Cisco különös hangsúlyt fektet arra, hogy biztosítsa a teljes portfolió együttműködését bármely harmadik fél által fejlesztett rendszerrel és PC videoklienssel, így például a Microsoft Office Communicatorral. Az egyesített termékkínálat hatékony vállalaton belüli és vállalatok közötti csoportmunka-élményt, többhelyszínes megbeszéléseket és bármely két rendszer közötti együttműködést lehetővé tevő megoldást nyújt. További jellemzője az "egygombos" hívásindítási funkció vagy a "folyamatos jelenlét" biztosítása. A Cisco TelePresence egyedüliként különböző rögzítési, streaming, átírási, átkódolási és videoelemzési médiaszolgáltatást is kínál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!