SG.hu

Konferenciaszoftvert mutatott be a Microsoft

A Microsoft bemutatta az üzleti kommunikációs szoftverek következő generációját. A cég szerint az ügyfelek 25-30 százalékos megtakarítást érnek el a VoIP konferenciaszoftver segítségével.

Bill Gates, a Microsoft elnöke és Jeff Raikes, a cég üzleti divíziójának vezetője közösen jelentették be a Microsoft Egységes Kommunikációs szoftvereinek globális bevezetését októberben San Franciscóban. "A gyökeres változást hozó szoftveralapú innovációk át fogják alakítani a kommunikációt az előttünk álló évtizedben" - jelentette ki Gates. "A partnereinkkel közösen, gyors ütemben fejlesztett új megoldások alapjaiban formálják át a munkahelyeken zajló emberi kommunikációt és együttműködést."

"Az Egységes Kommunikációs eszközök a vállalat életében a kommunikációnak egy teljesen új megközelítését kell, hogy eredményezzék. Egyrészt minden csatornát és rendelkezésre álló kommunikációs eszközt egy kattintással elérhetünk a felhasználók által leggyakrabban igénybe vett programokból - például az Office alkalmazásokból -, másrészt a jelenléti információk alapján az adott pillanatban a legmegfelelőbb eszközt választhatjuk ki. A vállalatok és egyének számára ebben áll az Egységes Kommunikáció legfőbb előnye" - mondta Drajkó László a Microsoft Magyarország ügyvezetője a mai napon a sajtó számára megtartott magyarországi bemutatón.

"Az egységes kommunikáció éppúgy alapjaiban fogja átformálni az üzleti kommunikációt, mint ahogy azt az e-mail tette a kilencvenes években" - mutatott rá Drajkó. "A Microsoft ezzel a lépéssel beszállt a VoIP-üzletbe - az Egységes Kommunikáció egyik kulcsterületébe, az ezzel járó pénzügyi előnyök és új üzleti lehetőségek pedig máris hasznot hajtanak ügyfeleink és partnereink számára."

Az ügyvezető kérdésekre válaszolva elmondta: egy 10 fős cégnél egy belépő szintű kommunikációs rendszer mintegy 15 000 dollárba kerül. A Microsoft a tervek szerint egy év alatt 10-20, ekkora illetve ennél nagyobb rendszert ad el a magyar piacon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!