SG.hu

Havi kétezer alatt a korlátlan ADSL az Externetnél

A piacon jelenleg elérhető egyik legkedvezőbb árú 1Mbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot hozta forgalomba otthoni előfizetőknek az Externet. Az akciós 1Mbit/s sebességű szélessávú hozzáférés 2007. szeptember 30-ig rendelhető.

Az Externetnél az 1Mbit/s sebességű, korlátlan Prepaid Alfa ADSL csomag mindössze havi bruttó 1998 forintos díjért rendelhető szeptember végéig. A cég előre fizetett szolgáltatásának előnye, hogy a havi többszáz forintos számlázási költséget az előfizető megtakarítja, és nem kell vesződnie a csekkek havi befizetésével sem. Az Externet akciós díjában semmilyen trükk nincsen, a szerződés teljes futamideje alatt bruttó 1998 forintot kell fizetnie egy hónapra az előfizetőknek, mely egy évre kevesebb, mint 24 ezer forint költséget jelent.

"A piacon lévő egyes ADSL ajánlatok sokszor feltűnően kedvező, sőt, akár ingyenes szolgáltatást hirdetnek, azonban ezeket a feltételeket általában csak néhány hónapig élvezhetik az előfizetők, azt követően jóval magasabb díjért internetezhetnek a szerződés hátralévő ideje alatt" - mondta el Pórffy András, az Externet Zrt. elnök-vezérigazgatója. Emiatt mindenképpen érdemes az ADSL ajánlatokat a szerződés teljes futamidejére összesített díjak alapján összehasonlítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • angol #14
    ja igen és ez a trükk, egy összegben 24e ft
  • angol #13
    egy összegben kell kinyomnod, hát nemtom, talán a 2490-es ajánlatuk jobb, az havi
  • metaljesus #12
    2000-es nethez: szép és jó, csak éppen szolgáltatóváltásnál nem használható :( szolgáltatóváltással és nem prepaid módon meg még drágább is mint ami van :(
  • lee56 #11
    Mivan, nem hallottál még 1Megabites usb-s egérről? :)
  • rigidus #10
    megabajtosnak --> megabitesnek
  • rigidus #9
    > A 100 gigabites ethernethez mérve azért ez nem sok.

    Jo lesz az 100 megabajtosnak is.
  • KoS #8
    Hehe, en meg csak neztem, hogy mirol beszelnek a tobbiek :)
  • jasszka #7
    elb*szták a fórumot!!!
    2 témánál ugyanaz!!!
    USB3.0 és 2000ftos net
  • shabba #6
    Az ára viszont töredéke lesz a 100 Gbps Ethernetnek. Átlag vásárló nem hinném hogy hajlandó lenne száz ezer dollárokat költeni 100 Gbps-es eszközre, amikor az nem is az ő igényei számára van pozícionálva.
  • haxy27 #5
    Caro ha azt néztük akkor az 1T optikához meg pláne nem sok nem az a lényeg hanem a 480Mb hez képest viszont elég sok.