SG.hu

Adómentes ADSL akció cégeknek

Az Externet új, akciós Adómentes ADSL csomagjai jelentős adó- és járulékmegtakarítást tesznek lehetővé cégek, vállalkozások számára.

A béren kívüli juttatások körében egyre népszerűbb az ADSL formájában nyújtott juttatás, hiszen a munkavállaló így ingyenesen jut ADSL előfizetéshez, a munkáltató pedig adó- és járulékmentesen adhat béremelést vagy juttatást - mondta el lapunknak Pórffy András, az Externet Kft. ügyvezetője. Az 1995. évi CXVII. törvény újbóli módosítása 2006. szeptember 1-én lépett hatályba, mely szerint a munkáltató által munkavállalónak biztosított internet előfizetés díja adómentes juttatásként adható évi 400.000 forintig. Ha az adóköteles béren kívüli juttatás nem éri el az évi 400.000 forintot, akkor járulékot sem kell fizetni utána.

Az Externet október végétől akciós áron kínálja az Externet irodai és üzleti csomagjait, így már nettó 6900 forinttól előfizethető az irodai 512 Kbit/s sebességű csomag, amelyhez az iroda összes számítógépe csatlakoztatható, ráadásul 5 db online menedzselhető e-mail postafiók és 75MB webtárhely is jár hozzá. A nagy sávszélességet és megbízható, tartalékolt internet kapcsolatot igénylő vállalatoknak ajánlja a cég PowerDSL szolgáltatását, mely a bérelt vonalak árának töredékéért nyújt nagyfokú megbízhatóságot, és akár 36Mbit/s sebességget. Ehhez díjmentes domain regisztrációt és fenntartást, ingyen routert és fix IP címet is ad az Externet, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti ADSL előfizetők saját szervert is üzelmeltessenek telephelyükön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!