Tóth Kristóf

Nokia 6288: szétcsúsztatható 3G telefon

A Nokia a vállalat 3G készülékeinek portfolióját erősítve ma bemutatta a 6288-as szétcsúsztatható 3G telefont.

A valós idejű videómegosztásra képes, és videó-csengőhangokkal felszerelt Nokia 6288-at úgy tervezték, hogy a készülék kiaknázza a 3G technológia kínálta összes lehetőséget. A kompakt, szétcsúsztatható telefonhoz 512 MB-os memóriakártya jár, így a 262 144 színárnyalatot megjelenítő, 320 x 240 képpontos QVGA kijelzővel felszerelt készüléken rengeteg tartalom fér el. A kétféle, két megapixeles és VGA-kamerával ellátott szerkezettel megoszthatjuk egymással videofelvételeinket, illetve részt vehetünk kétirányú videóhívásban is.

"A Nokia 6288 egy praktikus és elérhető árú készüléken belül biztosítja a 3G rengeteg előnyét" - mondta Aage Snorgaard, a Nokia Mobile Phones üzletágának egyik alelnöke. "Úgy véljük, hogy a Nokia 6288 lenyűgöző szolgáltatásainak sorával, világszínvonalú videófunkcióival, és vonzó megjelenésével idén ősszel a piac egyik kedvenc készülékévé válik."



Nokia 6288

A Nokia 6288 külön kamera- és zoom-gombot is tartalmaz, így családunkról vagy barátainkról egyszerűen rögzíthetünk videofelvételt vagy kattinthatunk el egy képet. A telefonnal készített videofilmeket megszerkeszthetjük, majd MMS-ben vagy e-mailben küldhetjük tovább, míg a fotókat a Bluetooth technológiával bármely kompatibilis nyomtatón papíron rögzíthetjük.

A 115 gramm tömegű Nokia 6288 feltűnő, hideg kék színben és feketében lesz kapható, szállítása a tervek szerint 2006 harmadik negyedévében indul. A készülék ára adók és kedvezmények nélkül 325 euró körül várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Geeb20 #37
    sziasztok segítséget szeretnék kérni. van egy nokia 6288-as telefonom de sajnos nem tudom használni mivel a boltban azt mondták a szoftvert újra kell rakni és azt csak szervízben lehetséges.Azt szeretném kérni tőletek hogy hogyan lehetne megoldani nekem házilag hogy ujra használni tudjam? mivel volt már ilyen baja és a szervizbe kellett küldeni csak most sajnos nincs rá pénzem hogy megcsináltassam se időm. megköszöném ha valaki tudna adni egy programot illetve egy leirást mi kell hozzá köszönöm előre a segítséget.
  • rastaman #36
    azt meg tudná nekem mondani valaki légyszíves, hogy legfeljebb mekkora méretű kártyával bővíthető a memória? 2GB? vagy esetleg működik nagyobbal is?
  • freeman49 #35
    Sziasztok az a próblémám h nem tok beállítani biztonsági kódot a telefonomnak mert semmit nem fogad el. Azt írja h hibás kód. Kézikönyvében sem találtam semmit.
  • bobeszi #34
    Én most olvastam ezt el a 2006-osoktól és már nem azért de mért tucattelefon!!!Oké lehet h sok embernek van ilyen de azért gondoljátok már át... ha a nokia tucat akkor a sonyer Miiiiiiiiii??? percenként gyártanak belőle újat!!!!
    nekem 6288 lesz az új mobilom és tom h nem fogom megbánni!!!!!
  • vikkancs16 #33
    Hello!
    Nemrég kaptam meg ezt a telcsit...és,hát nekem cseszettül tetszik.Minden megvan benne,és a kamerája elbűvölt.Am asszem,h a számológép egy progi,tehát nem tűnhet csak úgy el a telcsiről( sztem véletlenül kitörölted)...jah,és nekem a csengőhangjaim rendesen hangosak,úgy,h szinte megyek a metrón,és az egész kocsi meghallja,h igen,nekem csörög XD...áá,és még vmi: Nekem rendesen bejött az MMS,semmit nem kellett rajta állitani,csak küldtem,és ment :P.egy rohadt nagy problémám van vele: Állandóan törölgetni kell,mert hozzányúlok,és a hátulján már ott van az újjlenyomat,és cseszettül nem tetszik a szememnek...
  • ace26 #32
    Hali Mindenkinek....Problémám van a 6288-al.ELTŰNT belőle a számológép.....Ez gyakori????? Tapasztalat??????
  • csiribiri #31
    Lehet vele MMS-t küldeni, csak a mobilszolgáltatónál rendezni kell, ami nem egyszerű. Már nem is tudnám elmondani, hogyan csináltam. Persze függ a szolgáltatótól is, milyen a lefedettség, stb.
  • csiribiri #30
    Nekem szintén 6288-om van. Meg vagyok vele elégedve, egyetlen gondom van vele: halknak tartom a csengőhangokat és nem is lehet hangosabbra állítani. Azokat sem, melyeket számítógépen keresztül vittem rá, hiába volt hangos a gépen. A fülhallgaton keresztül viszont olyan erősen szól a csengőhang is, hogy teljesen le kell venni. Vittem már be a Nokia-hoz, de azt mondták nem lehet hangosabbra venni. Tudjátok azt szeretném, ha a másik szobában vagyok és esetleg szól a TV, akkor is halljam a csengést. Vagy a fülemmel van baj? Nem hiszem. Most a Profi c. film zenéjét állítottam be, az még valahogy elfogadható. Van valakinek ötlete? Másoknál is van ilyen gond? Kösz!
  • Boyz #29
    Valaki nem tudja hogy ogy lehetne a filmbe belepörgetni a telefofonon?
  • momo99 #28
    üdv

    segiség kéne kellene ez a progi fontos lenne.


    Martech Alcatel Service Tools
    elöre is thx