37
-
Geeb20 #37 sziasztok segítséget szeretnék kérni. van egy nokia 6288-as telefonom de sajnos nem tudom használni mivel a boltban azt mondták a szoftvert újra kell rakni és azt csak szervízben lehetséges.Azt szeretném kérni tőletek hogy hogyan lehetne megoldani nekem házilag hogy ujra használni tudjam? mivel volt már ilyen baja és a szervizbe kellett küldeni csak most sajnos nincs rá pénzem hogy megcsináltassam se időm. megköszöném ha valaki tudna adni egy programot illetve egy leirást mi kell hozzá köszönöm előre a segítséget. -
#36 azt meg tudná nekem mondani valaki légyszíves, hogy legfeljebb mekkora méretű kártyával bővíthető a memória? 2GB? vagy esetleg működik nagyobbal is? -
freeman49 #35 Sziasztok az a próblémám h nem tok beállítani biztonsági kódot a telefonomnak mert semmit nem fogad el. Azt írja h hibás kód. Kézikönyvében sem találtam semmit. -
bobeszi #34 Én most olvastam ezt el a 2006-osoktól és már nem azért de mért tucattelefon!!!Oké lehet h sok embernek van ilyen de azért gondoljátok már át... ha a nokia tucat akkor a sonyer Miiiiiiiiii??? percenként gyártanak belőle újat!!!!
nekem 6288 lesz az új mobilom és tom h nem fogom megbánni!!!!! -
vikkancs16 #33 Hello!
Nemrég kaptam meg ezt a telcsit...és,hát nekem cseszettül tetszik.Minden megvan benne,és a kamerája elbűvölt.Am asszem,h a számológép egy progi,tehát nem tűnhet csak úgy el a telcsiről( sztem véletlenül kitörölted)...jah,és nekem a csengőhangjaim rendesen hangosak,úgy,h szinte megyek a metrón,és az egész kocsi meghallja,h igen,nekem csörög XD...áá,és még vmi: Nekem rendesen bejött az MMS,semmit nem kellett rajta állitani,csak küldtem,és ment :P.egy rohadt nagy problémám van vele: Állandóan törölgetni kell,mert hozzányúlok,és a hátulján már ott van az újjlenyomat,és cseszettül nem tetszik a szememnek... -
ace26 #32 Hali Mindenkinek....Problémám van a 6288-al.ELTŰNT belőle a számológép.....Ez gyakori????? Tapasztalat?????? -
csiribiri #31 Lehet vele MMS-t küldeni, csak a mobilszolgáltatónál rendezni kell, ami nem egyszerű. Már nem is tudnám elmondani, hogyan csináltam. Persze függ a szolgáltatótól is, milyen a lefedettség, stb. -
csiribiri #30 Nekem szintén 6288-om van. Meg vagyok vele elégedve, egyetlen gondom van vele: halknak tartom a csengőhangokat és nem is lehet hangosabbra állítani. Azokat sem, melyeket számítógépen keresztül vittem rá, hiába volt hangos a gépen. A fülhallgaton keresztül viszont olyan erősen szól a csengőhang is, hogy teljesen le kell venni. Vittem már be a Nokia-hoz, de azt mondták nem lehet hangosabbra venni. Tudjátok azt szeretném, ha a másik szobában vagyok és esetleg szól a TV, akkor is halljam a csengést. Vagy a fülemmel van baj? Nem hiszem. Most a Profi c. film zenéjét állítottam be, az még valahogy elfogadható. Van valakinek ötlete? Másoknál is van ilyen gond? Kösz! -
Boyz #29 Valaki nem tudja hogy ogy lehetne a filmbe belepörgetni a telefofonon?
-
momo99 #28 üdv
segiség kéne kellene ez a progi fontos lenne.
Martech Alcatel Service Tools
elöre is thx -
ACE #27 Miből gondolod hogy ezt meg lehet nézni? -
Nokia 6288 #26 Sziasztok!
Van 1 Nokia 6288-as telóm.Nem tudja-e valaki h hogy tudom megnézni hányszor csúsztattam már fel? -
ACE #25 Skacok, nekem 6280-as telóm van, mivel garis, és voltak vele gondok, elvittem szoft-ot frissíteni rajta, és 6288-as sw-t raktak rá, a következő verziót (meg lehet nézni a *#0000# bill. kombinációval)
Nokia 6288
V 06.10
21-12-06
RM-78
Valaki, akinek gyárilag is 6288-asa van az legyen szíves nézze már meg hogy tud-e vele MMS-t küldeni, mert nálam ha az üzenet létrehozásánál a "multimédiát" választom, a telefon resetel, és ezt mindig így csinálja, akkor is ha egy file-t jelölök ki hogy elküldeném multimédia üzenetként. 1 hete voltam szoft-ot frissíteni, szerintetek ha megint beviszem mit fognak vele csinálni? -
#24 motorola??? inkább vegyél LG-t :D vagy sagemet... -
#23 egyetértek, sztem is jópofa telefon... nekem is ez van jelenleg -
Mebarak #22 Nos..............Véletlenül találltam meg ezt a topicot! Engedjétek meg h megosszam a véleményem ( mivel nekem is ilyen telom van: 6288 )
Én többnyire csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szeirntem tökéletesen lehet zenét hallgatni, mellesleg adnak hozzá 512es mem.karit!!!! FM rádiót csak a mellékelt fülessel lehet hallgatni, de aki nyilvánosan akar, az vegyen RÁDIÓT!
Kamera! A célnak tökéletesen megfelel! 2Mpx;)Videófelvétel! Szintén nagyon jó szeirntem!
Adatáttvitel: USB KITÜNŐ, Bluetoth, Infra.......3G!
A képmínősége TÖKÉLTES! A dízájn szintén, a 88-asban pedig szétcsúsztatva nem is lötyög!
Egyetlen egy dolog miatt nem ajánlom: az ára! ésmert nehéz hozzá JAVAs programokat talállni, mivel nem symbianos! ezen kívül......semmi roszat nemtudok felhozni! Ez nagyon jó kis telefon;)
-
patka #21 Sziasztok! Gondolkozom azon h eletemben elöször veszek Nokia telot, es rataláltam a 6288ra . Akinek van mar ilyen elmondhatna a veleményét, szerintetek megéri vagy inkább nézzek másikat? Szerintetek mi a legjobb telo most?
Kosy -
#20 A videó 640x480 minősége előtt meg kell hogy haloljak :)
Igaz a minőség az már messze áll ettől, de fényes nappal szabadban lehet azért dolgozni vele :)
A fényképezőgép része egy trutyi! k750i-t mindenkinek ebből a szemptonból!
annyira szmutyi, hogy egy 2mp képét alig lehet kivenni, bedig asztalról fotóz az ember!
Az autófokusz pedig mivel nincs, kb olyan mint egy fűrészgép fűrészlap nélkül.
- a hangzás, hát itt ez egy jó pont, nem igazán doboz hang ami tényleg klassz! szép hangzás!
a blue, és az infra tökéletes működik! az USB is megyeget! -
#19 Java játékokat nagyon nehez kezeli! volt egy-két szaggatási is már :)
Nagyon korlátozott a jegyzetek készítési lehetősége :(
- és ami a d600-benne az ebbőlhúú. úgy fel húztam magam amikor csak egy txt-t akartam megnézni, és kiírfja ismeretlen formátum....
Amikor egy sonyeri 5100i is képes olvasni.... az árkülömbségről nem is beszélve, na meg annak a képminőségéről, még ha csak 1,3MP-s is.
Na kapásból ennyi rosz dolog ugrik be, de sajnos még biztos találok.
De, hogy ne csak rosszat mondjak! -
#18 az fm rádióját nagyszerűen elfelejtették a telcsibe beépíteni.....
Amikor ezt észrevettem, kissé fel bajszott az ideg!
CSak fm kereső fülhalgatóval használható rádiózásra!
és kapássból az ember kezében a nagyszerűen szinte sehogy nem védett kamerát az izzadó kézben kell tartani, ami miatt állandó tisztítást igényel a hátsó kamera!
- fényképezőről, hát igen ott inkább a sonyeri ajánlott, kicsit messze van a nokia attól a minőségtől. pl a vakuja hát az nevettséges, kék... ha sötétben vakuzok csak tönkreteszi a képet... -
#17 az ember állandóan attól fél, hogy letöri...
Volt már amesteri D600 is a kezemben és azt kell mondanom, soha nem cseréltem volna le a D600-at erre ha lett volna bővíthetőség benne.
Az ember ránéz és azt mondja ez már tud valamit. Miután megveszi, csak ennyit tud?....
:(
Sajna.
- ha nyitott állapotban van ne idegeskedjünk akkor szerencsére nem mozog a fedél.
- a szoftveréről pedig annyit! D600 forever, and this is bullshit.
Nem tudom hányan ismeritek az s40-es szoftvert de talán még az elődje is megbízhatóbb volt!
Mondjuk ez egy kicsit windows XP Home Premium feeling...
Aki pedig már dolgozott s60 szoftverrel mely szintén nem valami good, de az legalább már Vistás :D:D:D
- így magával vonja azokat a dolgokat az s40-es hogy kapásból egy játékot sem lehet vele játszani, mert kb 30s után befagy, és bármit megynomok, semmi. Csak a bal sarokban lévő teljes kikapcsolással lehet újra kapcsolni a gépt.
ezenkívül nagyon lassú!!!! egy mappa megnyitása akár 17s-be is kerülhet.
ÉS csinál olyat, hogy ha mp3 halgatok és mondjuk kikapcsolom mer a járék befagy közben
akkor kikapcsolt ÁLLAPOTBAN a zene megy tovább!!!!!!!!!! Ez annyira durva :D Ki van kapcsolva de azért nyomja az mp3-at :D
-
#16 Rögtön a végkövetkeztetés:
- én 59.990 Ft-ért vettem Vodkánál, és szerintem max 30.000 ft ér...
A mai nokiák valahogy már nem valami tökéletesek...
Szóval NOkia 6288:
Tapasztalatok:
- a sokat emlegetett fedél rész a szétcsúsztatható része csöppet mozog, főleg föl-le irányban
ez amikor mp3-at váltok összecsukva ku*** idegesítő!
-
#15 Azt hiszem végre valaki olyan is jött ide, akinek van ilyenje :)
Az-az én!
És a véleményem a telefon pontos tulajdonságait megosztom veletek! -
#14 ----------------------------------------------------------------------- -
SoulHUN #13 Nagy kalap szar az összes manapság gyártott nokia. Az N-es szériája gyalázat, az alsó kategória kétpálcás búcsús műanyagdarab, kommunikátort csak a buznyákok vesznek (bár már ők sem nagyon)talán még a 6XXX sorozat tartja magát úgy ahogy. Nem véletlen hogy a nokia nemrég óta két év garit ad a szutykaira. Valahogy próbálják visszaszerezni a bizalmat (a 6233 elég jól sikerült darab) -
bermuda3 #12 szerintem meg keressetek egy olyan telefont ami nem nokia de ugyanezeket tudja. feleannyi az ára mint ennek lesz az tuti. nokiát nem veszek csak azért mert minőség. mire elromlana a nem-nokiám addigra úgyis lecserélem... -
#11 Kvára szeretem ezt a "letisztult telefon" szöveget. Egy kocsi vonalaira mondanám inkább nem egy telefonra...pfff -
#10 Jó-jó a NOKIA, meg szép is, meg minőség is, de nekem:
MOTOROLA 4EVER!
Ez olyan mint az iPod.
Verhetetlen! -
#9 sztem iszonyat jo ez a letisztult telefon.
kéne nekem...
-
#8 Joh, deh régen nem is volt annyi kütyű a telókban mint most!.....pl.: kamrera,infra, és egyebbek, mp3 stb. amúgy meg a teló joh!.... -
DKm #7 Szerintem nem csúnya, de tény, hogy tucattelefon. Egy-két éve kívülről fújtam az összes nokiát, de mostmár azt se tudom, hogy melyik melyik... Régen lényegesen több egyedi nokia készült. -
devred #6 telo sux -
#5 széétcsusztathato telo sux :| -
#4 jók ezek a kocka telók. még mindig minimál dizájn powa^^ én a fossá kerekített, "ergonómikus" randaságokat hasznosítanám újra inkább.
és mekkora trendy lett nokiát fikázni^^ ha meg nem tucat teló, akkor meg az a bajotok, hogy ki a tököm vesz ilyet:/ nyugi van má.. -
HaDes007 #3 egyedi? a nokia mindig is tucattelefon volt.
ezzel együtt sztem jól néz ki. szebb mint a 6280 -
zidder #2 és még csúnya is... -
#1 mégegy nokia tucattelefon...
hol vannak a régi egyedi nokiák? szinte naponta jönnek ki az új nokiák, és mindegyik teljesen sablonteló... :|