MTI

Új önkormányzati portál Csepelen

Új önkormányzati portál segíti péntektől Csepelen a kis- és középvállalkozások, társadalmi és civil szervezetek, valamint a lakosság tájékozódását - tájékoztatta a portálfejlesztésben résztvevő fővállalkozó, a HUMANsoft Kft. az MTI-t.

Az önkormányzat ehhez elnyerte egy európai uniós program támogatását. A tervek szerint a www.budapest21.hu portálra látogatóknak év végéig minimálisan 16, 2007-ben 17 és 2008-ban 18 szolgáltatás áll rendelkezésére.

A portálon egyebek mellett megtalálhatók az önkormányzati pályázatokról szóló általános információk, a pályázati eredmények, az önkormányzat más kiírásai. Felkerülnek a portálra az önkormányzat aktuális szabályozási tervei, már a tervezési fázisban, az ügyféltájékoztatók, a hozzájuk kapcsolódó formanyomtatványok, az önkormányzat hatáskörébe tartozó oktatási-nevelési intézmények fő adatai, a tanulmányi versenyekről szóló információk.

Tájékozódhatnak az érdeklődők az önkormányzati beszerzésekről, az értékesítésre váró ingatlanokról, így a magánszemélyeknek kínált lakóingatlanokról, az ipari célra hasznosítható telkekről. Informálódhatnak a kiadott telepengedélyekről, működési engedélyekről, kiemelt fejlesztésekről, a közterület és közműfejlesztésekről is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!