MTI

Interneten Franciaországba

A Maison de la France, a francia idegenforgalmi szövetség játékot indított a fiataloknak az interneten Keresztül-kasul Franciaországon címmel.

Elisabeth Parragh Pataki, a budapesti képviselet vezetője elmondta, hogy ezzel a játékkal el akarják csábítani a fiatalokat és az időseket egyaránt Franciaország felfedezésére. Könnyű játszani - mondta Elisabeth - akit Babett-ként ismernek Magyarország szerte - a www.franceguide.com honlapra kell bemenni, ott van fölsorolva az országok között Magyarország. Név, jelszó és e-mail cím megadásával az Eiffel toronytól indul az út. Ott egy kötélen áll egy kis figura, ez a kötél a tabulátor gyors nyomogatásával megfeszül, és elröpíti a figurát Franciaország valamelyik régiójába. Szeptember 15-ig a játékban résztvevők fölfedezhetik az ország 14 régióját és nyaralásokat nyerhetnek.

Elisabeth Parragh Pataki azt is elmondta, hogy a játék vége után egy héttel közjegyző előtt összesen 30 nyereményt sorsolnak ki, köztük egy egyhetes utat Párizsba két személynek, négy személynek egy hetet a Riviérán, illetve egy egyhetes téli síüdülést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!