SG.hu

Ingyen ADSL kuponokkal reklámoz a VIVAnet

A VIVAnet ADSL-szolgáltatásainak megrendeléséhez felhasználható bruttó 5000 Ft értékű kuponokat helyezett el több országos sajtótermékben.

Az ADSL-megrendeléshez felhasználható kuponokat a Blikk, Metro, Nemzeti Sport, Színes Bulvár Lap újságokban és a Story magazinban lehet megtalálni. Aki a kupon felhasználásával május folyamán bármely VIVAnet ADSL szolgáltatásra - Magyar Telekom vagy Hungarotel területen - előfizet, 5000Ft egyszeri kedvezményt kap.

"A kuponok alkalmazása a fejlett világ több országában is igen elterjedt eszköze a kiemelt kedvezmény biztosításának. A szemfüles fogyasztók a kupon felhasználásával nem kis kedvezményhez juthatnak, hiszen ötezer forint elég jelentős összeg. Magyarországon kuponos akciókat eddig nem nagyon indítottak, mi szeretnénk úttörő módon az internet szolgáltatás területén alkalmazni." - nyilatkozta dr. Bödecs Béla a VIVAnet Kft. ügyvezető igazgatója.

A cég a Magyar Telekom területen az első 500 VIVAdsl Családi vagy VIVAdsl Irodai szolgáltatásra előfizető ügyfélnek díjmentesen Linksys WRT54G wireless router bérlést biztosítanak a hűségidőszak 1 vagy 2 éve alatt. Az EXTRAdsl szolgáltatást megrendelők a hűségidőszak alatt díjmentes router bérletet és sávszélességtől függően egy vagy több ingyenes VIVAdsl Családi szolgáltatást kapnak. Az EXTRAdsl szolgáltatáshoz SMC PCMCIA 54Mbit-es wi-fi kártyát is ad ajándékba a VIVAnet. A VIVAnet ADSL szolgáltatását Hungarotel területen választók 2006. június 30-ig ingyen internetezhetnek. A VIVAdsl Családi vagy Irodai csomag megrendelése esetén minden új megrendeléshez wireless SMC WBR 14G2 routert ad a cég ajándékba. EXTRAdsl előfizetés esetén itt is jár a díjmentes router bérlet és a sávszélességtől függő egy vagy több ingyenes VIVAdsl Családi csomag.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • concrete #2
    Én állat mindek reagálom le a hírt? Oda sem kellett volna figyelnem! Bevettem a reklámot, foglalkoztam vele.
    Nem kellett volna, mert értelmetlen...
  • concrete #1
    "A szemfüles fogyasztók a kupon felhasználásával nem kis kedvezményhez juthatnak, hiszen ötezer forint elég jelentős összeg."

    Szerintem ez közel sem jelentős összeg, egész egyszerűen ez az a zsé amit máshol máshogyan fordítanak markeingre, Ch-nál dvdlejátszó, meg egyég vacok, (pl, USB mem-es karóra ütött a legnagyobbat ...) vagy csak 2 hónapot ingyen adnak.