SG.hu

Megjelentek a VirusBuster új termékei

Megjelentek VirusBuster új windows-os termékei, melyek a tartalomszűrő komponens, és a naplózás (különböző eseményekről történő értesítés) továbbfejlesztett változata mellett tartalmazzák az inkrementális adatbázis frissítést is.

A VirusBuster Personal és Professional munkaállomás védelem, a VirusBuster for Windows Servers file szerver védelem, valamint Central Management Solution termékekben legfőbb újdonságnak az inkrementális adatbázis frissítés tekinthető. Ennek lényege, hogy vírusadatbázis napra készen tartásához a felhasználóknak nem kell letölteniük a teljes vírusadatbázist (több megabájt méretű file), hanem elegendő naponta csak egy, kisebb méretű, az aktuális, új vírusinformációkat tartalmazó, kiegészítő frissítést letölteniük. A módszer előnye, hogy a letöltendő adatmennyiség századára csökken, így a felhasználóknak kevesebb hálózati erőforrást, sávszélességet kell használniuk, ezáltal az adatbázis frissítésére fordított idő is lényegesen mérséklődik.

"Az inkrementális adatbázisra történő áttérés egyrészt nagy könnyebbséget jelent felhasználóinknak, hiszen a frissítések letöltése lényegesen kevesebb erőforrást vesz igénybe, másrészt lehetőséget ad arra, hogy naponta több vírusadatbázis frissítést adjunk ki, így növelve a felhasználóink számára nyújtott biztonság szintjét" mondta Agócs Péter - a VirusBuster fejlesztési igazgatója.

Az inkrementális adatbázis frissítésen felül főbb újdonság, a tartalomszűrő komponens továbbfejlesztése, valamint a naplózás (különböző eseményekről történő értesítés) információtartalmának bővítése, áttekinthetőbbé tétele. Májustól, a felhasználók automatikusan, manuális közbeavatkozás nélkül is megkapják a frissítéseket, ennek azonban az a feltétele, hogy a termékbe épített, automata frissítési funkció aktív állapotban legyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!