SG.hu

Újabb nemzetközi elismerés a Virusbusternek

A VirusBuster MailShield for SMTP levelezésvédelmi terméke 2006 márciusában ötödik alkalommal szerezte meg a Checkmark Anti-Virus Level One független nemzetközi minősítést.

"A West Coast Labs nemzetközi szervezet által kiállított Checkmark minősítés egyértelmű garancia arra, hogy egy adott termék biztosítja-e azt a maximális minőségi szintet, amit a számítógépes biztonságtechnikai megoldások felhasználói attól elvárnak. Az elismerést kizárólag a vírusok felismerésében 100%-os arányt elérő vírusvédelmi megoldások kaphatják meg. A teszt során azt vizsgálják, hogy a termékek felismerik-e azokat a vírusokat, amelyek valójában fertőzéseket okoznak a világban" – mondta Bozsó Julianna, a VirusBuster ügyvezető igazgatója.

A cég 2000 óta folyamatosan méretteti meg vírusvédelmi termékeit a különböző nemzetközi teszteken. Az elmúlt 5 év során megoldásai számos nemzetközi független teszten kaptak kitűnő minősítést. A VirusBuster 13 alkalommal szerezte meg a Virus Bulletin 100% Award-ot, a tavalyi év során megkapta a nemzetközileg is széles közben elismert ICSA Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítést, valamint idén tavasszal 5. alkalommal nyerte el a Checkmark Anti-Virus Level One független nemzetközi minősítést.

A cég számos hazai elismeréssel is büszkélkedhet. Minősítései között olyan díjak szerepelnek, mint a 2003-ban elnyert "Év innovatív üzleti megoldása", a 2004-ben megkapott "IT Reménység" díj, valamint az IVSZ-től 2005-ben másodízben odaítélt Szoftver Export Minősítés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!