SG.hu

A VirusBuster támogatja az új Windows Security Centert

A VirusBuster for Windows Workstations kompatibilis a Windows XP SP2-ben található Windows Security Centerrel, azaz az egységesített biztonsági központtal.

Ezentúl a VirusBuster termékek frissítései illetve a védelem állapota ellenőrizhető a Windows saját felületéről is. A cég támogatja a Microsoft kezdeményezését, mely szerint operációs rendszereiket minél biztonságosabbá szeretnék tenni. Mivel a Windows XP második javítócsomagja is alapvetően ezt a célt szolgálja, a cég termékeibe a Security Center támogatása még annak megjelenése előtt bekerült, így a jelenleg elérhető termékek már kihasználják a javítócsomag által kínált lehetőségeket.

A vállalat természetesen a 2004 folyamán megjelenő új, Windows alapú termékcsaládjába is beépíti a Windowszal minél szorosabb együttműködést lehetővé tevő funkciókat, melyek segítenek a felhasználóknak egy minél hatékonyabb, megelőző védelmi rendszer alkalmazásában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • silanor #3
    irtam nekik es mar jott is valasz
    dolgoznak a probleman
  • silanor #2
    Ezt a hibauzenetet kapom
  • silanor #1
    Hat nalam ez nem mukodik ilyen egyszeruen. A windows elinditasa utan nehany percig erzekeli a virus bustert, aztan kiirja, hogy ki lett kapcsolva a vb.
    Masnal is ilyen?