SG.hu

Iskolából olcsóbb a Pannon SMS

Költségcsökkentő SMS-csomagokat kínál egyetemistáknak és főiskolásoknak a Pannon djuice márkája.

A partner felsőoktatási intézmények és kollégiumok területéről a djuice UniverCity1 csomaggal 200 forintos havidíjért 5 forint az SMS hálózaton belül, míg az UniverCity2 csomaggal 100 forintos havidíjért 12 forintért küldhetünk szöveges üzenetet minden belföldi mobilszámra.

A Pannon a diákok mobilhasználati szokásait figyelembe véve alakította ki újabb csomagját, mely olcsóbb SMS-díjat kínál a meghatározott felsőfokú intézményekben tanuló nappali, esti és levelezős hallgatóknak. A partner intézmények: a Budapesti Gazdasági Főiskola és kollégiumai, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és kollégiumai és a Miskolci Egyetem összes kara és kollégiuma. A távközlési cég közleménye szerint a partner felsőoktatási intézmények száma folyamatosan bővül, hamarosan a Budapesti Corvinus Egyetem és a Veszprémi Egyetem területén is elérhetőek lesznek a djuice UniverCity csomagjai.

A költségcsökkentő szolgáltatások djuice kártyás vagy számlás tarifacsomaggal vehetők igénybe 2006. június 30-ig. Az elküldhető SMS-ek száma mindkét csomagnál korlátlan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noss #2
    gondolom min. a diák és hogy az adott körzethez tartozó adóállomáshoz legyél kapcsolódva..
  • Panyi #1
    Akkor ha valaki igénybeveszi szóljon, mert nem mindig értem mi számít az egyetem területének, mert gondolom BME-nélk a 4-6os megállója nem, de közben az is a terület, na mindegy. Lehet a földrajzira gondol...