SG.hu

T-Online ADSL már négy szolgáltató területén

A T-Online Magyarország Rt. és a Monor Telefon Társaság Rt. megállapodást kötött, amely szerint a T-Online ADSL alapú lakossági termékei április 3-tól a helyi távközlési szolgáltató szolgáltatási területén is elérhetők lesznek. Ezzel Magyarország legnagyobb internetvállalatának szélessávú kínálata - egy szolgáltató területének kivételével - a teljes országban előfizethető.

A szerződés értelmében a T-Online DSL termékcsalád lakossági ajánlataiból a Család és Megasztár Multimédia termékek ugyanazokkal a feltételekkel válnak elérhetővé a 29-es körzetben, mint az ország többi részén. A Család csomagnak része a T-Online vírusvédelmi megoldása, a Megasztár Multimédia csomag pedig elsősorban azoknak a felhasználóknak szól, akiknek fontos a gyors letöltési sebesség és a nagy sávszélesség. Az előfizetők válogathatnak a T-Online Zeneáruházának illetve a Tékájának kínálatából, emellett korlátlanul nézhetik online az AXN tévécsatornát, illetve díjmentesen csemegézhetnek a TV2 zenei tehetségkutató-műsorának, a Megasztárnak folyamatosan bővülő videó kínálatából és első kézből tekinthetik meg 2006 legnagyobb versenysorozatát az interneten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Viszpi #5
    Megasztár csomag LOL, a magyar net szolgáltatás meg a béka segge alatt van, annak ellenére, hogy így fejlesztik meg úgy fejlesztik, meg hogy több milliárdot lehet igényelni ilyen célra eu-s pályázatokból,pl: nálunk kiépítettek ilyen WDSL-t, kb mini wimax-nak mondanám és annak ellenére, hogy volt már adótorony nálunk, amire csak fel kellett tenniük az antennát(egyet mert simán befogja kis falunkat, 4-5 km) van pofájuk belépési díjat kérni ha nem 2 éves hűségnyilatkozattal mész hozzájuk + 7e Ft a 384-es és 9e Ft az 512-es csomag(persze szintén 3 éves előfizetéssel) havidíja , ezt nevezem én átb@szásnak szinte semmibe nem kerül nekik kiépíteni nekik a rendszert, erre még a bőrt is lehúzzák az emberekről egy alap netért, na kb itt tart ma Mo, és olyanokról papolnak a sajtókonferencián, hogy jó lenne olcsó netet mindenkinek adni, meg hogy digitális jövő mindenkinek, én azt kérdezem, hogy így mégis hogyan? szánalmas az egész
  • sylverangel #4
    Végre itt volt az ideje...
    Évek óta nincs a környéken normális szolgáltató csak a monor...
  • jonnie #3
    Ezt egy fél évvel korábbani is megtehették volna, akkor nem kéne a nyomortellel szaroznom...
    mindegy majd mésfél év múlva
  • AdaKiller #2
    biztos megvan a jó (anyagi) oka...
  • shabba #1
    Az egy jó kérdés miért maradt ki eddig a ötödik telco terület: az Emitel. Ami ráadásul Magyar Telecom tulajdonban van évek óta. Miért pont a saját leányvállaltának területén lakókkak cseszik ki a fatáv? Saját magával biztos nem lenne túl nehéz megegyeznie, míg ezen többi három telecom területén sokáig megegyezési problémák voltak.