Berta Sándor

Nyilvánosságra hozták a finn miniszterelnök SMS-eit

Áll a bál Finnországban. Hűvös északi rokonainknál ugyanis egy bulvárlap megszellőztette a miniszterelnök által a barátnőjének küldött SMS-eit.

Matti Vanhanen 50 éves. A finn miniszterelnök egy éve vált el a feleségétől és azóta szerelemre robbant egy 35 éves kozmetikus iránt. Ebben semmi rendkívüli nem is lenne, azonban az Ilta-Sanomat nevű helyi bulvárlap "Vanhanen megvadul" címen leközölte a szerelmesek által váltott több rövid szöveges üzenetet, illetve azok részleteit. Az Ilta-Sanomat szerint több más nőnek szóló SMS is a szerkesztőség birtokába jutott és szerintük egyértelmű a helyzet: a miniszterelnök érzi a tavasz közeledtét és mindenképpen zsákmányt akar ejteni.

A cikk megjelenését követően a liberális politikus az FNB hírügynökség információi szerint azonnal felvette a kapcsolatot az igazságügyi szervekkel és perrel fenyegetőzik mivel úgy véli, a cikkel az újság durván megsértette személyiségi jogait. A miniszterelnök a bíróság előtt szeretné tisztázni, hogy a privát SMS-ei a magánélete részét képezik-e, valamint, hogy a lap hogyan jutott hozzá a rövid szöveges üzenetekhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béla bácsi #3
    Ehehe, azért 1-2 hazai politikus sms-eire befizetnék én is, de a telefonhívások valószínűleg érdekesebbek volnának.
  • Normal #2
    Szerelemre "robbant"?
    Szegény.
  • kev #1
    lol