SG.hu

Itt a Nokia 6234

Az évente megrendezettTőkepiaci Napok esemény alkalmából a Nokia bemutatta új 3G-s készülékét, a Nokia 6234-et.

A készülék 2 megapixeles kamerával, 320x240 képpontos QVGA színes kijelzővel, zenelejátszóval és sztereó hangszórókkal rendelkezik. "A Vodafone számára készített Nokia 6234 kiváló példája a cég megújult elkötelezettségének aziránt, hogy operátorokra szabott készülékeket nyújtsunk - ez a Nokia stratégiájának egyik fontos építőköve" - mondta Kai Oistamo alelnök. "A kizárólagosan Vodafone számára készült Nokia 6234 ismerős designt, a vállalat egyszerűen használható menüstruktúráját nyújtja, kiegészítve a Vodafone színeivel, grafikáival és egyszerű hozzáférhetőséggel a cég 3G szolgáltatásaihoz. Ez ideális egyensúlyt jelent."

A szolgáltató számára kizárólagosan készült külső mellett a készülék több Vodafone-specifikus szoftvert is nyújt, köztük a mobilszolgáltató grafikái, ikonjai, menüszövegei vagy felhasználói felület témái. Szintén fontos, hogy a telefon márkázott hozzáférést biztosít a Vodafone szolgáltatásaihoz. A készülék be-, illetve kikapcsolásakor Vodafone grafikák és hangok jelennek meg, illetve testreszabott háttérképek, képernyővédők és csengőhangok is vannak rajta.



A 3G-t támogató készülék nyolcszoros zoommal ellátott, 2 megapixeles kamerát tartalmaz, mely fekvő üzemmódban is használható. Így egyidejűleg lehetséges a képek készítése, illetve a videómegosztás. A zeneélményről sztereó hangszórók gondoskodnak. A készülék támogatja az akár 2 GB-os microSD memóriakártyákat. A számítógéphez vagy fejhallgatóhoz csatlakozást Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé.

A Nokia 6234 négy óra beszédidőt tesz lehetővé a GSM hálózatokon, készenléti ideje több mint két hét. A készülék kizárólag a Vodafone ügyfelei számára lesz elérhető világszerte, és várhatóan 2006 első negyedévében jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balee 007 #26
    Hy. Nem tud valaki a telóhoz kártyafüggetlenítő progit vhol?
  • vftsforever #25
    Hello! A vodkás ikonokat le lehet cserélni valahoy gyári nokiásra?
  • bogyoka #24
    már sikerült:D
  • bogyoka #23
    nekem is ilyen van, csak 6234-es és most próbálom beállítani az mms-t de még nem sikerült:DD
  • Hammel Attila #22
    hát a telcsi
  • Hammel Attila #21
    hali bisztos jo lehet
  • PyRex #20
    mi?
  • tpM #19
    Ja meg kb. félmilla körül lehet
  • PyRex #18
    6233 ezüst...

  • enkido #17
    :) Lehet, hogy ezért tetszik nekem??? :D