Itt a Nokia 6234
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy. Nem tud valaki a telóhoz kártyafüggetlenítõ progit vhol?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Hello! A vodkás ikonokat le lehet cserélni valahoy gyári nokiásra?
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
nekem is ilyen van, csak 6234-es és most próbálom beállítani az mms-t de még nem sikerült😄D
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
hát a telcsi
hali bisztos jo lehet
Ja meg kb. félmilla körül lehet
Én NOKIA párti vagyok, viszont ez a teló nem kéne! Olyan mint egy SonyEricsson...
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Mind a nokia,mind a T-mobile olyan cég hogy csak akkor mennék hozzájuk ha más nem lenne...DE...szerintem sokkal szánalmasabb az amit te mûvelsz itt a fórumon...!
Minden nokia cikkhez ezentúl odafogod írni hogy milyen hülye az aki ilyet használ,és hogy milyen hülyék a magyarok?
Ez az ami szánalom...nem a live menü😊
Fikázni orrba-szájba...ennyit tudsz!Gratulálok!<#idiota>#idiota>
Minden nokia cikkhez ezentúl odafogod írni hogy milyen hülye az aki ilyet használ,és hogy milyen hülyék a magyarok?
Ez az ami szánalom...nem a live menü😊
Fikázni orrba-szájba...ennyit tudsz!Gratulálok!<#idiota>#idiota>
vegyetek nokiát 😄
szegény szánalmas nép a magyar, kiknek az isten a nokia, és a t-mobile. 😊
Ráadásul gratuláciom, hogy sg.hu csak nokia telefonkrol szol. Akkor minek mobil téma ? legyen már a neve, nokia 😊
És ha ekkora fantasztikus dolog a 3g még mindig, akkor nézzünk már át kicsit keletre 😉 Picit röhögnek ezen.
vodafon feliratos, vagy t-mobil feliratos telefont aki meg vesz az nem normális. Live menü 😊 LOL 😊
bahhhh 😊
szegény szánalmas nép a magyar, kiknek az isten a nokia, és a t-mobile. 😊
Ráadásul gratuláciom, hogy sg.hu csak nokia telefonkrol szol. Akkor minek mobil téma ? legyen már a neve, nokia 😊
És ha ekkora fantasztikus dolog a 3g még mindig, akkor nézzünk már át kicsit keletre 😉 Picit röhögnek ezen.
vodafon feliratos, vagy t-mobil feliratos telefont aki meg vesz az nem normális. Live menü 😊 LOL 😊
bahhhh 😊
Aki hülye, haljon meg.
Az egész csak néphülyítés, marketing.
Aki itt hozzászól már megfertõzõdött .. Jajjjjj
Aki itt hozzászól már megfertõzõdött .. Jajjjjj
volt 'szerencsém' yodás telóhoz. konklúzió: soha többé!
yodáék becsöngettek a nokiához, hogy kéne nekik egy teló. van pénzük, kaptak. már elõre írtózom a reklámkampánytól! :E
yodáék becsöngettek a nokiához, hogy kéne nekik egy teló. van pénzük, kaptak. már elõre írtózom a reklámkampánytól! :E
________ `_~_\" noss
Egyszeru. Nem kell megvenni!;-)
Lekaparjuk??? 😄
szerintem is elegánsabb szürkében...
Szerintem is a szürke jobban néz ki...
Komolyan nem értem hogy ez mire jó!
Ok...legyen vodafone felirat a telón,legyenek benne a szolgáltatóra utaló képek ,zenék de miért kell az egész menüt egy az egyben lecserélni?
És ez még semmi...miért kell az EGÉSZ KÉSZÜLÉKHÁZ kinézetét is elrontani?
Merthogy ez a telefon a Nokia 6233-nak a kinézetileg elcsúfított változata,a Vodafone számára!
Nézzétek meg hogy néz ki az eredeti készülékház:
Nokia 6233
Ok...legyen vodafone felirat a telón,legyenek benne a szolgáltatóra utaló képek ,zenék de miért kell az egész menüt egy az egyben lecserélni?
És ez még semmi...miért kell az EGÉSZ KÉSZÜLÉKHÁZ kinézetét is elrontani?
Merthogy ez a telefon a Nokia 6233-nak a kinézetileg elcsúfított változata,a Vodafone számára!
Nézzétek meg hogy néz ki az eredeti készülékház:
Nokia 6233