26
-
Balee 007 #26 Hy. Nem tud valaki a telóhoz kártyafüggetlenítő progit vhol? -
vftsforever #25 Hello! A vodkás ikonokat le lehet cserélni valahoy gyári nokiásra? -
#24 már sikerült:D -
#23 nekem is ilyen van, csak 6234-es és most próbálom beállítani az mms-t de még nem sikerült:DD -
Hammel Attila #22 hát a telcsi -
Hammel Attila #21 hali bisztos jo lehet -
#20 mi? -
tpM #19 Ja meg kb. félmilla körül lehet -
#18 6233 ezüst...
-
#17 :) Lehet, hogy ezért tetszik nekem??? :D -
#16 "8X Zoom" :DDD Ez röhej. A végén már csak két bazinagy képpontot látunk? -
#15 Én NOKIA párti vagyok, viszont ez a teló nem kéne! Olyan mint egy SonyEricsson... -
ThomasTheKoRner #14 Mind a nokia,mind a T-mobile olyan cég hogy csak akkor mennék hozzájuk ha más nem lenne...DE...szerintem sokkal szánalmasabb az amit te művelsz itt a fórumon...!
Minden nokia cikkhez ezentúl odafogod írni hogy milyen hülye az aki ilyet használ,és hogy milyen hülyék a magyarok?
Ez az ami szánalom...nem a live menü:)
Fikázni orrba-szájba...ennyit tudsz!Gratulálok! -
KDOG #13 vegyetek nokiát :D
szegény szánalmas nép a magyar, kiknek az isten a nokia, és a t-mobile. :)
Ráadásul gratuláciom, hogy sg.hu csak nokia telefonkrol szol. Akkor minek mobil téma ? legyen már a neve, nokia :)
És ha ekkora fantasztikus dolog a 3g még mindig, akkor nézzünk már át kicsit keletre ;) Picit röhögnek ezen.
vodafon feliratos, vagy t-mobil feliratos telefont aki meg vesz az nem normális. Live menü :) LOL :)
bahhhh :) -
Bret #12 Az egész csak néphülyítés, marketing.
Aki itt hozzászól már megfertőződött .. Jajjjjj -
#11 volt 'szerencsém' yodás telóhoz. konklúzió: soha többé!
yodáék becsöngettek a nokiához, hogy kéne nekik egy teló. van pénzük, kaptak. már előre írtózom a reklámkampánytól! :E -
#10 -
Diver #9 Egyszeru. Nem kell megvenni!;-) -
FecaA #8 Lekaparjuk??? :D -
wmatyi #7 szerintem is elegánsabb szürkében... -
#6 Nekemis jobban tetszik szürkében, de a Vodafon logó nem kellene rá... :S -
#5 Egyetertek... -
zidder #4 Szerintem is a szürke jobban néz ki... -
#3 Izlések és pofonok, nekem szemely szerint ez sokkal jobban tetszik... -
ThomasTheKoRner #2 Komolyan nem értem hogy ez mire jó!
Ok...legyen vodafone felirat a telón,legyenek benne a szolgáltatóra utaló képek ,zenék de miért kell az egész menüt egy az egyben lecserélni?
És ez még semmi...miért kell az EGÉSZ KÉSZÜLÉKHÁZ kinézetét is elrontani?
Merthogy ez a telefon a Nokia 6233-nak a kinézetileg elcsúfított változata,a Vodafone számára!
Nézzétek meg hogy néz ki az eredeti készülékház:
Nokia 6233 -
#1 Hát, ez nekem nem tetszik... A "felőlem telefon, felőled kamera" koppintását meg viccesnek találom.